45000 ljudi, koji su bolovali od raka, je izliječio ovaj sok.

3 minuta čitanja
0
0
842
sok od cvekle

Pomoću ovog soka, izliječeno je preko 45.000 ljudi, koji su bolovali od raka. Rudolf Brojs iz Austije, posvetio je cijeli svoj život tražeći lijek i pomoć za ovu bolesti, te ju je konačno pronašao.

Radi se o posebnom postu, koji traje 42 dana, gdje se piju čajevi, poseban sok od povrća, ali glavni sastojak je zapravo CVEKLA. Tokom 42 dana, koliko post traje, ćelije raka gladuju, i umiru, a organizam sve više jača.

Voće koje je potrebno za ovaj sok, mora biti ekološko uzgojeno.

Recept:

Cvekla (55%)

Mrkva (20%)

Korijen celera (20%)

Krompir (3%)

Rotkvica (2%)

Cvekla se već duže vremena koristi u borbi protiv leukemije, a njen glavni sastojak aminokiselina betain, sadrži antikancerogena svojstva.

Sok od cvekle, ne biste trebali pretjerano uzimati, nego samo onoliko koliko osjećate da vam organizam traži i može podnijeti.

Hiljade ljudi su svjedoci, kako je cvekla, bilo kao sok ili svježe rendana, izuzetno ljekovita u liječenju mnogih oblika raka, kao i same leukemije.

Cvekla, može nivo holesterola u krvi smanjiti za 40%, pomoći će vam u boljem funkcionisanu krvnih sudova, kao i regulisanju krvnog pritiska. Svakodnevnom konzumacijom cvekle, izliječit ćete proširene vene, te očistiti vaš organizam od svih toksina.

Posebno se preporučuje trudnicama, zbog folne kiseline, koja može spriječiti razvoj mnogih bolesti kod novorođenčadi.

Također stimuliše bolji rad žuči i jetre, a sa mrkvom odlična je protiv gihta, te bolesti žučne kese i bubrega.

A tu su još neke prednosti, jer liječi…, zubobolju, menstrualne tegobe, glavobolju, dizenteriju, kožne bolesti, bolove u kostima…

(dnevno.hr / zdravljeipriroda.com / ultimalife.rs)

Učitaj još Povezanih članaka
Dodaj još dzevadic
Dodaj još u Karcinom,tumori i ciste

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)