DIJETA ZA LIJEČENJE NAJTEŽIH OBOLJENJA – POSEBNO OSMIŠLJENA ZA TUMORE

8 minuta čitanja
0
0
512
dijeta za liječenje
Dijeta za liječenje najtežih oboljenja.

Mnogobrojni su pacijenti na svim kontinentima koji tvrde da su se izliječili i izvršili regresiju raka i drugih teških oboljenja koristeći protokol doktorice Budwig.čujući i rak: Smjesa mladog sira, lanenog ulja i sjemenki koja će vas spasiti
Ovdje ćemo vas upoznati sa jednim od najcjenjenih nemedicinskih protokola na svijetu koji je osmišljen za liječenje natežih oboljenja, a posebno tumora. Radi se od proteinsko-uljnom protokolu koji je osmislila njemačka doktorica biokemije Johanne Budwig.
Protokol se sastoji od konzumiranja smjese napravljene od mladog sira, lanenih sjemenki i ulja, te preporuka koje vrstu hrane treba jesti, a koje obavezno izbjegavati uz korištenje smjese. Protokol je vrlo priznat i jako uspješan u liječenju najtežih bolesti, a primjenjuje se doslovno širom zemlje, posebno u zapadnoj civilizaciji. Za ovu metodu može se reći da je vjerojatno najuspješniji i najrašireniji alternativni način liječenja tumora i drugih oboljenja koji ne uključuje kemikalije i lijekove.

Iako je protokol je razvijen u cilju liječenja većine vrsta raka, uspješno je korišten i kod degenerativnih bolesti, artritisa, dijabetesa, visokog tlaka, multiple skleroze, srčanih oboljenja, psorijaze i drugih oboljenja i stanja. Dr. Budwig, njene kolege i sljedbenici tvrdili su da su imali veliki broj slučajeva smanjenja i potpune regresije različitih vrsta raka.

SASTOJCI JEDNODEVNE DOZE SMJESE ZA TEŽE OBOLJELE:

– 6 jušnih žlica lanenog ulja

– 12 jušnih žlica mladog kravljeg sira

– 4 jušnih žlica sirovog sjemena lana

Pomiješajte sir i ulje u posudu i miješajte smjesu štapnim ili običnim mikserom 1-2 minute dok ne dobijete jednoličnu pjenastu masu u kojoj se ne nazire ulje. Potom sameljite sjemenke lana u mlinu za kavu u trajanju od 10-15 sekundi. Dodajte sjemenke u smjesu sira i ulja i sve opet dobro promješajte. Na kraju možete, ali i ne morate, dodati žlicu domaćeg sirovog meda.

Promiješajte još jednom sve zajedno. Smjesu trebate pojesti isključivo svježe napravljenu u roku od maksimalno 15 minuta od miješanja. Sjemenke lana uvijek sameljite prije mješanja, nemojte ih mljeti unaprijed niti kupovati samljevene jer dolazi do oksidacije i gubitka upotrebne vrijednosti.

Za lakše slučajeve i oboljenja i preventivnu upotrebu koristi se pola navedene doze na dan. Smjesa se koristi svaki dan, a kod težih oblika bolesti koristi se trajno odnosno doživotno.

U smjesu možete slobodno dodati ako vam je lakše sve vrste sirovog povrća ili voća ili sirove orašaste plodove.

Hladno prešano ulje lana možete pronaći u većini supermarketa i trgovina zdrave hrane, a po njegovom otvaranju važno je da ga držite u hladnjaku jer je jako kvarljivo.

U pojedinim slučajevima na početku primjene dolazi do lakše vrtoglavice kod nekih pacijenata, a u tom slučaju se preporučuje prvih nekoliko dana konzumiranje svježeg čaja od mente koji će poništiti pojavu vrtoglavice.

Protokol podrazumijeva dozvoljenu i zabranjenu hranu i piće prvenstveno za oboljele od raka:

Dozvoljene i preporučene stavke

Stevia kao zaslađivač, sirovi domaći med, datulje, smokve, bobičasto voće.

Sve biljke i povrće bez dodataka, sirovo ili sušeno, može i zamrznuto.

Svi orašasti plodovi, ali sirovi neprženi osim kikirikija.

Sirov i neobrađen kakao i nezaslađeno kokosovo mlijeko.
Svi čajevi.

Sve vrste integralnog brašna.

Kiseli krastavci i ostale isključivo prirodno ukiseljene namirnice bez konzervansa.

Sve vrste voća bez umjetnog šećera.

Maslinovo i druga hlado prešana ulja, nerafinirana.

Nemasni sirevi.

Izlaganje suncu kad god je moguće, ali ne, naravno, na ljetnom i jakom nego jutarnjem i večernjem suncu uz što više kretanja, 2-3 litre vode na dan.

Umjereno ili malo piletine i puretine (domaće) i plave vrste ribe.

Što izbjegavati

Hidrogenizirane masnoće i rafinirana ulja.

Životinjske masnoće.

Meso, posebno sve vrste svinjskog kao i sve ostale vrste crvenog mesa.

Morski plodovi (rakovi, škampi i sve vrste riba sa tvrdom ljušturom).

Bijeli kruh i sve tjestenine od bijelog brašna strogo su zabranjene.

Sladoledi i punomasni mliječni proizvodi.

Šećer i slični jako zaslađeni proizvodi strogo su zabranjeni.

Sva jako obrađena i konzervirana hrana.

Svi kemijski proizvodi za domaćinstvo (koristiti, primjerice, sodu bikarbonu za čišćenje).

Zabranjeno je korisititi mikrovalnu, teflonsko i aluminijumsko posuđe, korisititi samo porculansko, nehrđajući čelik, vatrostalno staklo i sl.

Ovaj popis nekih od dozvoljenih i zabranjenih stavki za korištenje u protokolu prvenstveno se odnosi na oboljele od raka, ali je vrlo koristan vodič i za zdrave ljude u prevenciji raka i drugih teških bolesti.

 

 

Izvor: Zdravlje bez doktora

Učitaj još Povezanih članaka
Dodaj još dzevadic
Dodaj još u Karcinom,tumori i ciste

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)