Doktori mu nisu davali šansu, ali je pobijedio. Ovo je njegov savjet

3 minuta čitanja
0
0
288

 

Doktori su mu davali male šanse da preživi, ali se on nije dao. Slušao je ljekare ali nije zaobilazio ni narodne lijekove.

Nakon 10 godina borbe za život i operacija čak dva kancera, na grlu i na plućima, 62-godišnji Bjelopoljac Božo Kojović iz sela Gorice u Vraneškoj dolini, konačno može da odahne!

Iako su mu lekari davali male šanse da preživi, Božo je odlučio da se ne preda. Isposničkog izgleda, sa malo nade za oporavak, informisao se o karakteru bolesti i načinu liječenja, usput ne zaobilazeći ni narodne lijekove.

– Sve smo radili da mu olakšamo bolest, da mu pomognemo. Šta god da sam čula, spremala sam, pokušavala na sve načine da ga izvučemo iz smrti… – kaže njegova supruga Bosiljka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Božo je promijenio i način ishrane, odbacio je cigarete i alkohol, a vodu za piće zamijenio je surutkom i čajevima. Uz propisane lijekove, koristio je mlade cvjetove jele, i med od maslačka. Recept za lijjek od kojeg se Božo oporavio i počeo da radi nije tajna, kaže njegova supruga.

– Koren od maslačka se iščupa, treba paziti kad se čupa da se čitav korijen iščupa, da iz njega ne istoče ljekoviti sokovi. Na četiri litra vode stavim šaku korijena, to se zagrije do ključanja, minut samo. Ostavi se da odstoji desetak minuta i procijedi. Po jednu kašiku meda u to i pije se – rekla je Bosiljka.

Svima koji obole od ove opake bolesti, Božo poručuje da slušaju savjete doktora, ali i da uzimaju prirodne lijekove.

(Beograd.in)

Učitaj još Povezanih članaka
Dodaj još dzevadic
Dodaj još u Karcinom,tumori i ciste

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)