Efikasno oružje u borbi protiv artritisa i bolova u zglobovima.

2 minuta čitanja
0
0
535

Bol u zglobovima je vrlo neprijatan, veoma smeta kod obavljanja posla i domaćih obaveza. Kod nekih ljudi, ovaj bol se pojavi nakon dugog, napornog dana i prolazi posle odmora.

Ali ovaj tip bola može imati hroničan karakter, povezan sa bolestima zglobova, npr. artritisa. Ako patite od bolova u zglobovima, vrlo dobro znate da standardni lijekovi pružaju samo trenutno olakšanje, piše uspesnazena.com!

Najbolji način smanjenja bolova i simptoma artritisa, jeste promena načina života, uključujući i način ishrane. Takođe, možete se okrenuti sredstvima narodne medicine, a jedno od njih je jabukovo sirće.
Načini korišćenja jabukovog sirćeta kod bolova u zglobovima:

Kupke

Pomješajte 1 čašu jabukovog sirćeta sa 6 čaša vode i u tome pokvasite ruke (ili noge). Ako imate bolove u oblasti vrata ili drugom dijelu tijela, stavite oblog na bolno mjesto.reuma

Trljanje

Pomješajte 2 supene kašike jabukovog sirćeta sa 1 supenom kašikom maslinovog ulja, dobro promješajte i utrljavajte ovu smjesu u bolne zglobove. Redovna trlajnja pomažu, i efikasno olakšavaju tegobe.

Iscjeljujući napitak

Rastvorite 3 supene kašike jabukovog sirćeta u 300 ml vode, ili bilo kojeg voćnog soka. Konzumirajte ovaj napitak 3 puta dnevno, prije obroka.

Jabukovo sirće je odlično i dokazano oružje u borbi protiv bolova u zglobovima, a između ostalog je i snažan antioksidans, koji pomaže čišćenju organizma od toksina.

Primjenite na sebi ovo sredstvo narodne medicine, i ispričajte svojim prijateljima koji pate od bolova u zglobovima.

Izvor: uspesnazena

Učitaj još Povezanih članaka
Dodaj još dzevadic
Dodaj još u Bolesti zglobova i kostiju

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)