Fantastična transformacija. Nećete vjerovati da je ovo ista osoba.

3 minuta čitanja
0
0
506
fantastična transformacija

Fantastična transformacija.

Kristina Karter (28) imala je 125 kilograma ali joj tadašnji dječko, zbog ljubomore, nije dozvoljavao da smrša – i tada je riješila da neće da se otarasi samo kilograma, već i posesivonog dječka. Danas njene slike predstavljaju jedan od najboljih primjera šta može da se postigne upornošću i trudom.

Karterova je dugo pokušavala da smrša raznim dijetama, ali je rezultat uvek bio isti – nakon nekoliko skinutih kilograma, oni bi se samo vratili. Počela je da pati od opsesivnog prejedanja, zbog koga je mjesečno davala nevjerovatnih 2.000 dolara samo na hranu.. Ali, kad je ovo saopštila dječku, on se usprotivio – nakon čega je shvatila da je u vezi sa opsesivnim i ljubomornim muškarcem.

 

Raskinula je.

Otišla je na operaciju, i ubrzo je skinula 22 kilograma! Posle toga je nastavila da se hrani zdravo i da redovno vježba i smršala je toliko  da danas izgleda kao model.

Nažalost, kako su kilogrami otišli, tako je došla opuštena koža – pa je Kristina još jednom završlila na operacionom stolu. Ali, kako kaže na svom blogu, totalno je vrijedilo jer danas konačno može ponosno da nosi bikini u koji je nekad jedva stajala.

Kristina danas ima 57 kilograma i ne samo da je srećna što je smršala nego je i zahvalana što je smogla snage da ostavi dječka. Mnoge djevojke su se identifikovale s njom i same shvatila da su posesivni momci ti koji ih emotivno ucjenjuju i zbog kojih ne mogu da smršaju, i zato je Kristina postala pravi heroj među djevojkama.

„Ovo je konstantna borba. Svakodnevno donosim odluku da budem zdrava. Morate da naučite da prihvatite i da zavolite tu borbu. Kad to uradite, sve one promjene koje ste napravili postaće vam navika“, poručuje Kristina.

http://www.24sata.rs/kucni-ljekar.com

Učitaj još Povezanih članaka
Dodaj još dzevadic
Dodaj još u Gojaznost i dijeta

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)