Ovaj mali anđeo se ugušio začinom koji svi imamo u kući! Majka sada upozorava sve!

2 minuta čitanja
0
0
341

Zamislite da imate dijete od 4 godine, koje je puno energije, zdravo i srećno, a onda odjednom, nešto nezamislivo se desi.

Nikad ne želimo ni da pomislimo da ovakva tragedija može da se desi upravo našem djetetu, ali realnost je takva, da uvijek postoji šansa da nas strefi užas koji se desio ovoj ženi.

Mali Metju Redar je volio da se penje na stvari i uživao je u istraživanju. Jednog dana je bio u kuhinji i počeo je da istražuje policu sa začinima. Malo cimeta mu je dospjelo na ruke, a onda je, kao i sva mala djeca, stavio ruke u usta. Tada je počeo da kašlje, a onda i da se guši.

Dobio je napad i njegova majka je pozvala hitnu pomoć. Dva sata kasnije, u bolnici, dječak je preminuo. Gušenje od cimeta je navedeno kao uzrok smrti.

Brijana, Metjuova majka, želi da raširi svoju priču kako bi spriječila da se ovo ponovi drugom djetetu i moli vas do ovo podijelite svojim prijateljima preko Facebooka-a i na taj način ih upozorite i možda spasite život nekog djeteta.

Na internetu je trenutno popularan cimet izazov – pokušaj da se proguta kašika cimeta za manje od jednog minuta. Do sada je došlo do više slučajeva kolapsa pluća i problema sa disanjem zbog ovog glupog izazova.

(agencije)

Učitaj još Povezanih članaka
Dodaj još dzevadic
Dodaj još u Savjeti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)