Recepti za uklanjanje bolova u kičmi.

5 minuta čitanja
0
0
632
zglobovi

Pošto me jedan naš čitalac zamolio da mu damo neki recept za bolove u leđima, potrudio sam se da mu pronađem recept koji će u isto vrijeme biti i efikasan i lako dostupan.

Pronašao sam ga na portalu kucnilekar.com i uz male preinake ga objavljujem u cijelosti.

Ukoliko želite da vas kičma više nikada ne boli, isprobajte ovaj prirodni recept, i rezultati će vas oduševiti.

Sve što je genijalno je zapravo veoma jednostavno i dostupno, bukvalno na dohvat ruke, o čemu se dosta vas uvjerilo koristeći ovaj jednostavni i efikasni recept za oslobađanje bolova u leđima, zglobovima i nogama.

Ako želite da zaboravite na bolove u kičmi, 45 dana, svako veče, pred spavanje, treba da jedete:

– 1 suhu smokvu

– 1 suhu kajsiju

– 5 suhih šljiva

Ovi plodovi sadrže supstance koje izazivaju regeneraciju tkiva, koje sastavljaju intervertebralne diskove. Oni ih čine jačim i čvršćim.

Pršljenovi počinju sami da staju na određena njima prirodna mjesta, bez spoljne manuelne korekcije.

Probajte i vi i nećete prepoznati svoju kičmu! Svaki plod posebno sadrži određene elemente i supstance, a njihovo miješanje daje odličan lijek, koji je izuzetno efikasan protiv bolova kičme.

Izuzetno je korisno za muškarce i za žene. Ovaj recept je dobijen na poklon od sportista-olimpijaca, koji su na taj način regenerisali svoju kičmu posle teških fizičkih napora.

 

Izvor: kucnilekar.com

 

Ovaj recept je dobro praktikovati, ne samo zbog njegovih ljekovitih svojstava nego i zbog izuzetnog ukusa svih sastojaka koji se koriste. Bolje je konzumirati suhe smokve, kajsije i šljive nego svako jutro pojesti po jedno čeno bijelog luka.

Ja lično recept sa smokvama nisam koristio ali sam prošle zime naišao na jedan tekst u kome se govori kako da jedete bijeli luk a da ne smrdite, pa sam odlučio da to isprobam jer znam da je bijeli luk prava riznica ljekovitih sastojaka.

Pošto me život nije baš štedio i pošto imam povišen reuma faktor, ujutro dok perem zube obavezno sam se morao jednom rukom oslanjati na zid jer sam imao osjećaj kao da će mi kićma pući.

Vjerovali ili ne, mada bijeli luk nisam koristio radi tih tegoba, već kroz nekoliko dana korištenja sam bez problema ustajao i prao zube bez ikakve potrebe da se naslonim na nešto.

Bio sam sretan kao mala beba, jer kad vas nešto redovno tišti, pa onda odjednom osjetite da je taj problem nestao, dobijete utisak kao da se vraćate u mladost.

Ipak,mislim da je to zato što smo postali lijeni, vrlo brzo sam prestao da koristim bijeli luk i sve se vratilo na staro.

Planirao sam ponovo da počnem da ga koristim i ove zime kada budem imao više vremena za sebe.

 

Kucni-ljekar.com

Učitaj još Povezanih članaka
Dodaj još dzevadic
Dodaj još u bolesti kičmenog stuba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *