Ruska metoda: podmladite ćelije organizma i pobijedite rak.

2 minuta čitanja
0
0
427
podmladite ćelije organizma i pobijedite rak.

Pobijedite rak.

Od male količine soli refleksno počinje obilno lučenje želudačnog soka, koji sadrži sve potrebne sastojke za eliminaciju štetnih ćelija.

Primijenite ovu super jednostavnu metodu kako biste pomogli organizmu da što brže zamijeni stare i oštećene ćelije novim (npr. ćelije oštećene od strane nitrata, kancerogenih materija, slobodnih radikala, teških metala, radionuklida i raznih drugih toksina), a također i da ukloni i ćelije raka i drugih izazivača bolesti u organizmu.
Ovo se radi dodatnom stimulacijom lučenja svog želudačnog soka na slijedeći način:
Metoda obnavljanja solju akademika Balotova
Pola sata posle jela stavite na jezik oko 1 gram soli. Pričekajte par minuta da se sol rastopi i progutajte slanu pljuvačku.Tokom dana možete da ponavljate ovaj postupak do 10 puta.

Kako i zašto djeluje ova metoda?

Od ove male količine soli refleksno počinje obilno lučenje želudačnog soka, koji sadrži sve potrebne sastojke za eliminaciju štetnih ćelija. Brže podmlađivanje svojih ćelija možete da vršite i ako koristite u ishrani biljke koje stimulišu lučenje želudačnih sokova, kao što su: divlje zelje, bokvica, komorač, kupus, kopriva, djetelina, morske alge, senf, hren, rotkva, korijander, kim, cimet i menta.

Još tekstova o upotrebi prirodnih preparata u borbi protiv raka pročitajte ovdje

Iskreno se nadam da će vam neki od ponuđenih recepata pomoći da pobijedite bolest.

Kucni-ljekar.com

Izvor:stil

Učitaj još Povezanih članaka
Dodaj još dzevadic
Dodaj još u Karcinom,tumori i ciste

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)