Sasi napitak za skidanje sala sa stomaka i vitku liniju.

3 minuta čitanja
0
0
1,319

Godine su već počele da ostavljaju traga na vama pa vam se na stomaku nakupilo viška masnoće koja vam smeta i koju želite da uklonite.

Nutricionistkinja Sintija Sas je osmislila prirodan “Sasi napitak” koji za 4 dana konstantnog konzumiranja skida 3 kilograma i 10 centimetara oko struka.

Ovaj napitak se sastoji od:
 svježeg đumbira
 listića mente
 jednog krastavca
 limuna
 8.5 čaša vode

Evo kako da sami napravite ovaj napitak:
Operite limun, isjecite ga na pola i izvadite sjemenke. Svaku polovinu malo zasjecite i ubacite u posudu sa vodom (8,5 čaša). Ne ljuštite limun, a nemojte ni cijediti sok u vodu.

Krastavac ogulite, nasjecite na kolutiće i dodajte u vodu. Prethodno operite i dodajte 8 do 12 listova svježe nane.

Oljuštite đumbir srednje veličine i narendajte u mješavinu. Sada sve to izmješajte još jednom zajedno, poklopite i stavite u frižider da odstoji preko noći.
Slijedeći dan, kao i naredna tri, pijte samo taj rashlađen napitak. Možete ga procijediti svaki put kada ga sipate u čašu.
Sasi voda sadrži nula kalorija i smatra se da ona potpomaže mršavljenju. Ubrzava proces sagorijevanja masnih naslaga i smanjuje stomačić.

Inače, treba da nam je jasno da je jedini način da trajno uklonimo višak kilograma unošenje manje kalorija nego što ih u toku dana potrođimo nekim fizičkim aktivnostima.

Činjenica da ovaj napitak nema kalorija u sebi daje mu veliku šansu da uspije smanjiti vašu tjelesnu težinu, pod uslovom da uz ovaj napitak ne jedete nešto drugo, što u sebi ima baš ono što želimo da izbjegnemo, kalorije.

zvor: prva.rs/kucni-ljekar.com

Učitaj još Povezanih članaka
Dodaj još dzevadic
Dodaj još u Gojaznost i dijeta

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)