Savjeti za žene. Sitne stvari koje ljubav znače.

6 minuta čitanja
0
0
375

Muškarci su jednostavno, po prirodi, takvi da se doimaju snažni i da svoju muškost pokazuju, odnosno dokazuju prikrivanjem emocija. No bez obzira na to što ste se možda navikle da vaš dečko pretjerano ne govori o osjećajima, ako je jednu večer došao do vas i sam od sebe započeo s pričom o tome kako se posvadio s najboljim frendom, kako se razočarao ili slično, trebate biti svjesni toga kako se tu radi o vrlo spontanom pokazivanju emocija.

To je ujedno i jedan od pokazatelja kako ste vi njegova sigurna luka u koju on može uploviti i jadati se koliko mu duša želi. Ovdje je definitivno riječ o velikom dokazu povjerenja, privrženosti i ljubavi.

Ako ga vidite da umjesto vas odrađuje bilo koju od onih sitnica koje vama možda djeluju posve beznačajno kao što je bacanje smeća, pranje automobila, ili neki drugi ne romantičan posao koji vam je mrzak, znajte da ni njemu to nisu baš omiljeni poslovi, te da on to čini samo zbog vas, kako bi vam olakšao. A to je, morate priznati, jako romantično. Briga spada pod još jedan od dokaza ljubavi s obzirom na to da muškarci vole da im prepustite brigu o sebi. Stoga napravite to; dopustite mu da brine o vama i vjerujte da će vam se svidjeti.

Ako vaš muškarac zatraži pomoć ili savjet vezan za neku odluku, znajte da je to dokaz uvažavanja, poštovanja i ljubavi. Bilo da je riječ o kupnji poklona za njegovu majku ili o boji zidova u njegovom stanu, on cijeni i uvažava vas i vaše mišljenje, a to, na muški način, znači ‘Volim te.

Ako primijetite da vas voli doticati i u javnosti, da vas predstavlja kao svoju djevojku i da ne propušta ni jednu priliku da svima kaže kako ste njegova ljepša polovica, znajte da vas voli, da je opčinjen vama i da je jako ponosan što ste njegova odabranica.

Riješili ste da ne odete u grad, ali ne želite večer provesti sami i on odluči da vas povede sa sobom kod njegovih prijatelja. To znači da se osjeća ugodno s vama i u užem krugu njegovih prijatelja te da mu je uz vas podjednako lijepo kao uz dugogodišnje prijatelje. Ovo je još jedna od gesti koja ljubav znači. Priznat ćete kako su svi ovi postupci puno značajniji od samih riječi za koje poslije trebate razmišljati da li su uopće iskrene ili ne.

Ako ste odlučili provesti veče pred TV- om uz neku komediju koja je po ukusu i jednog i drugog, ali ste u posljednjem trenutku uočili divnu, romantičnu komediju na programu za koju znate da nije po njegovu ukusu, ali vama je jako stalo da to odgledate i on odluči popustiti i odgledati film s vama – to je, moje dame, čisti znak ljubavi! Muškarac koji lako pristane na ovakav kompromis nije ništa drugo nego vrlo zaljubljen.

Dakle da zaključimo – stvari su dosta jednostavne – ako vas voli, htjet će i da vas usreći. Zbog toga, ne inzistirajte na tome da on izgovara ono što vi želite čuti jer su riječi uistinu ponekad samo riječi. Umjesto toga radije obratite pozornost na njegova djela. Možda vam vaš odabranik ljubav neprestano pokazuje gestama jer mu je teško to i izgovoriti!

http://www.e-zena.com/

Učitaj još Povezanih članaka
Dodaj još dzevadic
Dodaj još u Savjeti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)