Šta najbolje dijeluje protiv akni?

2 minuta čitanja
0
0
661

Masna i osjetljiva koža lica i začepljene pore, predstavlja pravi preduvjet za formiranje bubuljica. Kako bi nove prištiće spriječili, ili one koje su vam već izašle što prije uklonili, primijenite sliedeće savjete:
protiv-akni

Jednom tjedno upražnjavajte tretman pilinga. Za to vam mogu poslužiti neke od kemijski proizvedenih piling krema dostupnih na tržištu, ili prirodno napravljena smjesa za piling.

Dobiti prirodnu smjesu za piling, potrebno je par prstohvata projnog brašna pomiješate s malotople vode. Tako napravljenu gustu masu utrljajte kružnim pokretima na lice i toplom vodom i isperite. Vaše pore će biti dubinski očišćene od prirodne masnoće a koža će moći zdravo disati, pothranjena vitaminom B iz projnog brašna.

Skuhan i ohlađen čaj od kadulje nanesite na komad čiste vate i time očistite lice, posebno površinu bubuljica, svako veče, pred spavanje.

 

Ukoliko vam je koža i dalje masna a bubuljice vidljive, uporne, nanosite na njih sloj dječjeg pudera u prahu, koji će ih sigurno zasušiti.

Ne primjenjujte agresivni metoda cijeđenja bubuljica, jer bi svaka takva intervencija, mogla ostavititrajni ožiljak na vašem licu.
Izvor:vkportal

Učitaj još Povezanih članaka
Dodaj još dzevadic
Dodaj još u Njega lica i kože

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)