Tri kašike ove smjese dnevno su bomba za krvnu sliku! (RECEPT)

3 minuta čitanja
0
0
485

Nemojte odlagati pripremanje ovog prirodnog lijeka – prijaće vam njegov ukus, kao i neizostavni pozitivni učinak na zdravlje

 

Kod krvne slike nije važan samo broj crvenih krvnih zrnaca, već i nivo hemoglobina. Ukoliko je hemoglobin na niskom nivou, doći će do smanjenog prenosa kiseonika, a to će na kraju uzrokovati anemiju.

Narodna medicina nudi veliki broj različitih, prirodnih i efikasnih recepata kojima se postiže povećanje hemoglobina u krvi. Za ostvarivanje ovog rezultata treba se koncentrisati na one recepte koji uključuju sastojke bogate vitaminima.

Zato vam u nastavku teksta predstavljamo recept za pripremanje prirodnog eliksira koji primijetno povećava broj eritrocita i pozitivno se odražava na cjelokupnu krvnu sliku.

 

Nemojte odlagati pripremanje ovog prirodnog lijeka. Prijaće vam njegov ukus, kao i neizostavni pozitivni učinak na zdravlje.

Sastojci: 200 ml meda, 200 g oraha, 200 g suhog grožđa, 200 ml soka od šargarepe, 200 ml soka od cvekle i 2 limuna.

Priprema: Operite limun, presijecite na pola i iz svake polovine uklonite sjemenke. Sameljite ih zajedno sa korom, osim ukoliko je limun prskan, a zatim tu masu stavite u staklenu teglu od jednog litra. Zatim dodajte med, sok od cvekle i šargarepe i sve dobro izmiješajte. Potom dodajte mljevene ili sitno sejckane orahe i suho grožđe i ponovo promiješajte.med-i-orasi-1439489296-655061

Navedena količina sastojaka će vam obezbijediti jedan kilogram ukusne i zdrave smjese. Pripremljeni eliksir čuvajte u tegli u frižideru.

Uzimajte po jednu kašiku ove smjese prije svakog obroka, tri puta dnevno. Još jedna dobra strana ovog lijeka jeste to što nema neželjenih efekata.

Bićete puni energije, a nakon dvonedjeljnog korišćenja, proverite svoju krvnu sliku – sigurno ćete biti pozitivno iznenađeni.

izvor:novi.ba

Učitaj još Povezanih članaka
Dodaj još dzevadic
Dodaj još u Recepti za liječenje

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)