Uklanjanje ušiju upotrebom alkohola.

4 minuta čitanja
0
0
879
Uklanjanje ušiju

Uklanjanje ušiju je proces koji zahtijeva mnogo truda i strpljenja.

Znam da je za mnoge osobe prava katastrofa kada primijete da im se u kosi nalaze podstanari (uši)

Nekada je to bila normalna pojava. Porastom svjesnosti o ličnoj higijeni kao i poorastom upotrebe raznih hemikalija u svrhu održavanja čistoće to je postala prava rijetkost.

Ipak ako je nešto rijetkost to znači da nije u potpunosti iskorijenjeno.

Uvijek postoji mogućnost da se to i vama desi.

Danas je vrlo lako odstraniti sve nametnike sa tijela ili iz kose upotrebom otrova koji se proizvode namjenski za tu svrhu.

Međutiom, ako ne želite da koristite nikakve hemikalije zbog straha za vlastito zdravlje dobro poslušajte kako ćete se riješiti ušiju vrlo lako i na prirodan način.

Recept je u stvari produkt ličnog iskustva jedne gospođe koja ga je na svojoj glavi isprobala i koja tvrdi da joj je pomogao.

Pročitajte šta ona kaže:

 

Nakon čitanja sadržaja svakog šampona koji sam probala, shvatila sam da svaki od njih sadrži određenu količinu alkohola.

Na kraju, otkrila sam najjeftiniji tretman prevencije ušiju koji čak i osobe sa niskim prihodima mogu priuštiti, a koji je u potpunosti funkcionalan. U pitanju je alkohol!

Uklanjanje ušiju pomoću alkohola.

Koristila sam izopropilni alkohol u sprej boci. Jednostavno sam poprskala po kosi i češljala je, a svaka uš ispadala je mrtva. Samo sam ponovila to svakih nekoliko dana pazeći da li su se izlijegale nove uši.

Nisam sigurna zašto liječnici ne govore o ovom jeftinom produktu, jer alkohol je mnogo jeftiniji nego šampon za uši.

A oni bi trebali znati o tome!

Najbolji način da se koristi alkohol kako bi se oslobodili od ušiju je da se miješa u sprej bocu s nekoliko kapi ulja lavande.Samo pazite da koristite alkohol vani ili u dobro ventiliranom prostoru kako bi se zaštitili od pare.

Uklanjanje ušiju
Uklanjanje ušiju korištenjem gustog češlja

 

 

Čim primijetite da imate vaške, potrbno je odmah pristupiti njihovom odstranjivanju. Ovaj recept će vam u tom slučaju biti pravi izbor.

 

(Kucni.ljekar.com)

Učitaj još Povezanih članaka
Dodaj još dzevadic
Dodaj još u Savjeti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)