UZ OVAJ RECEPT METASTAZA SE POVLAČI

2 minuta čitanja
0
0
379

lijek za rak

Napitak eliminiše iz organizma i teške metale i radionukleide, kao i ćelije tumora i zaustavlja širenje metastaza.
Posebno se preporučuje stanovnicima oblasti koje su bile pogođene radioaktivnim zračenjem. Nemojte misliti da će korištenje samo ovog recepta izlečiti teže oblike raka, ali može da pomogne kod početnog stadijuma ukoliko se otkrije na vreme.

Potrebno vam je: čaša suvog ili svežeg lišća rosopasa, čaša šećera, 3 litra kozje surutke, i jedna kašičica sveže kisele pavlake, velika tegla, gaza i jedan kamen.

z

Od gaze sašijte kesicu i sipajte u nju rosopas i kamen pa stavite kesicu na dno velike tegle. Kamen stavljamo da kesica ne bi isplivala na površinu. Zatim sipajte surutku, kiselu pavlaku i šećer. Teglu pokrijte sa nekoliko slojeva gaze i vežite gumicom, da ne bi ulazili insekti. Neka tegla ostane na tamnom, toplom mestu, tokom dve sedmice.

Posle dve sedmice kvas je gotov, a on čisti i regeneriše celi organizam. Pijte pola sata pre jela po pola čaše ovog kvasa koji će u potpunosti regenerisati epitel vaših organa za varenje. On eliminiše iz organizma i teške metale i radionukleide. Takođe eliminiše i ćelije tumora i zaustavlja širenje metastaza.

 

Izvor:dnevni.rs

Učitaj još Povezanih članaka
Dodaj još dzevadic
Dodaj još u Karcinom,tumori i ciste

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)