Vrlo lako i bezbolno se riješite neželjenih dlačica.

2 minuta čitanja
0
0
436

I do sada smo pisali na temu uklanjanja neželjenih dlačica sa lica ili drugih dijelova tijela, ali ovaj recept do sada, mislim, nismo objavili pa evo koristim ovu priliku da to učinim.

Recept je jednostavan a objavljujem ga zato što mnoge žene nisu zadovoljne izgledom svog lica naročito ako se na njemu nalazi veliki broj dlačica. Možete uzeti mnoge proizvode koji, kako proizvođači navode, bezbolno i na brz način uklanjaju dlačice, ali oni su uglavnom skupi.

Najbolje je da koristite prirodne lijekove koji daju odlične rezultate; uklanjaju dlačice, ali istovremeno i njeguju kožu jer se u njima nalazi mnogo minerala i vitamina.

Za ovaj recept su vam potrebni:
2 kašike limunovog soka
2 kašike meda
1 kašika zobenih pahuljica
Priprema:

U posudi pomiješajte sve navedene sastojke i dobro ih izmiješajte pa nanesite na mjesto gdje se nalaze dlačice koje želite da uklonite.

Ostavite masku da djeluje oko 15 minuta, pa nakon toga očistite vodom. Posle upotrebe ovog preparata, ice namažite hidratantnom kremom.

Tretman smijete primjenjivati 2-3 puta u toku jedne sedmice.

Iskreno se nadam da vam je ovaj članak pomogao i da ćete posle ovog tretmana imati lice bez dlačica sa kožom nježnom i mekanom.

(Kucni-ljekar.com)

Učitaj još Povezanih članaka
Dodaj još dzevadic
Dodaj još u Ostale korisne objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)