Za samo jedan dan unuka proslavila svoju baku pa sad o njoj priča cio svijet.

3 minuta čitanja
0
0
399

Baka u svojim osamdesetim godinama je postala globalno poznata zahvaljujući svojoj unuci.

Splićanka Livia Mulac oduševila je sve domaće, ali i istaknute strane medije uključujući Daily Mail, BuzzFeed, Cosmopolitan, ABC News i mnoge druge iz jednog sasvim jednostavnog i jedinstvenog razloga.

Njena unuka Tea Flego je mejkap artist, tj. profesionalni šminker, i uspela je da svoju već simpatičnu bakicu maksimalno uljepša.

– Od ranog djetinjstva zainteresovana sam za mejkap, a baka mi je oduvijek bila model. Dok sam odrastala bilo je jasno da ću postati šminkerka. Kad se pojavila tehnika konturisanja, baka mi je ponovno bila model. Oduvijek je voljela šminku i to joj nije bio nikakav problem. Prvi video koji sam objavila na Facebooku bio je hit, ljudima se svidela njena transformacija. Prijatelji su mi sve vrijeme govorili da napravim profil na Instagramu kako bih svetu pokazala njenu transformaciju. Prvi video na Instagramu nije bio toliko popraćen kao oni kasniji – rekla je Tea.

Istaknula je da je baka uvijek bila moderna, voli da se šali, jako je ljubazna i veoma voli lijepe stvari.

proslavila-baku

– Ne srami se svojih godina ni bora, uvijek kaže: “Zašto ne bih otišla na ples u domu sa šminkom, 30 godina mlađa”. Živi u domu za stare jer joj je dosadno da bude sama kod kuće dok ostali članovi porodice rade, a u domu ima mnogo prijatelja. Tamo se dobro brinu o njoj, imaju zabave na kojima se druži s ljudima svojih godina i sličnih interesa – pojašnjava Tea.

Iz priloženih fotografija se vidi fantastična transformacija na baki, koju posle stručne obrade njene unuke prosto ne možete prepoznati.

Pogledajte kako sve to izgleda i na videu.

http://https://youtu.be/20RoyFU4mjg

(Kucni-ljekar.com)

 

  • dirljiv tekst Anđeo čuvar

    Istinit i stvarno dirljiv tekst. Anđeo čuvar.

    Dirljiv tekst, toliko dirljiv da moram da ga podijelim s vama. Niti ću šta dodati, niti od…
Učitaj još Povezanih članaka
Dodaj još dzevadic
Dodaj još u Ostale korisne objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)