Zglobovi vas bole? Upotrijebite ovaj lijek.

5 minuta čitanja
0
0
2,571
Bole vas zglobovi? Ovo je lijek.

Muče vas zglobovi. Iz dana u dan bolovi postaju sve intenzivniji i češći.

Lijekovi koje trošite samo privremeno ublažavaju bol koja se redovno i sa još većim intenzitetom vraća.

Pronašao sam jedan zanimljiv recept za liječenje bolesnih zglobova (artritisa) pa sam odlučio da vam ga u cjelosti prenesem.

(Recepr sam pronašao na sajtu prirodnilijekovizavasblogspot2)

Ja lično ga nisam isprobao niti znam dali je učinkovit ili nije, ali pošto znam kako je to kada vas muči neka bolest odlučio sam da ga poodijelim sa vama u nadi da će nekome pomoći.

Ako vas bole zglobovi sami sebi napravite ovaj lijek

Žena nije mogla ustati iz kreveta zbog snažnog bola u zglobovima, sve dok nije počela uzimati OVO!

Svi stručnjaci su joj davali samo recepte za stotine anti-upalnih lijekova za liječenje simptoma, ali olakšanje je bilo samo trenutno.

Dijagnoza je već bila poznata.

Sajma Delić boluje od artritisa, ali je odlučila da neće odustati i da će učiniti sve što je moguće kako bi pronašla odgovarajući tretman za strašno stanje. Srećom, ona je otkrila ovaj prirodni lijek protiv artritisa koji ne samo da uklanja simptome boli, već uklanja i posljedice bolesti.

Zglobovi postaju pokretljiviji i bol nestaje.

Prema njoj, ovaj lijek je sve što je potrebno kako bi se oslobodila užasnog bola u svojim zglobovima.

Sastojci

– srednje veličine patlidžan

– 1 litra vode

Priprema

Operite patlidžan, izrezati ga na obruč, a zatim ga staviti u posudu punu kipuće vode. Ostavi ga unutra dok se topla voda ne ohladi. Spremite oko 750 ml te tekućine u frižider i možete koristiti preostalih 250 ml za vanjske aplikacije. Učiniti sljedeću stvar za korištenje ovog sredstva na vanjskoj upotrebi. Trebate iste sastojke kao i prethodno, plus 50 ml maslinovog ulja.

Pomiješajte 250 ml tekućine koju ste spremili u prethodnom koraku s maslinovim uljem. Spremite dobivenu smjesu u frižideru. Morate koristiti ovaj lijek za internu upotrebu prema slijedećim uputama: – 250 ml u jutro na prazan želudac – 250 ml za vrijeme ručka – 250 ml u večernjim satima

Za vanjsku upotrebu, potrebno je primijeniti lijek na problematičnim područjima u noći, prije odlaska u krevet. Samo utrljajte tekućinu na zahvaćena područja i stavite čistu krpu preko njih preko noći. Nakon samo 20 dana korištenja ovog tretmana bit ćete u mogućnosti da oporavite pokrete u koljenima i nogama. Bol i upala će nestati u potpunosti.


Iskreno se nadam da će vam ova objava pomoći i da će vam zglobovi ponovo biti funkcionalnui i bez bolova .

 

(Kucni-ljekar.com)

Učitaj još Povezanih članaka
Dodaj još dzevadic
Dodaj još u Ostale korisne objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)