IZLEČITE RAK PLUĆA PRIRODNOM METODOM

41 minuta čitanja
0
0
728

lobelija

1. POST NA PRIRODNO CEĐENIM SOKOVIMA (najkraće ga upražnjavati 20-30 dana. u zavisnosti od stanja pacijenata i duže)

-Ovo je fundamentalna i suštinska stvar u procesu lečenja bez koje kod ozbiljnih zdravstvenih problema neće biti efekata u poželjnoj meri, od vitalnog je značaja za detoksifikaciju i pokretanje procesa samoizlečenja našeg organizma.
-Predstavlja enzimsku terapiju, uspostavlja hormonalnu ravnotežu organizma, snabdeva naše telo sa svim poterbnim vitaminima, mineralima, antioksidantima i fitohemikalijama koji se bore protiv tumora, štedi energiju našem telu i usmerava je tamo gde je najpotrebnije na obolelo mesto i u sam imuni sistem, jednostavno rečeno PRIRODNA INFUZIJA.

– Za lečenje bilo koje bolesti neophodno je piti minimim 2,5 litara soka dnevno i više. Sokovi se piju na svakih 1-1,5h, da bi doslo do optimalne ishrane organizma i izostanka osećaja gladi.
-NAKON SOKOVA SE PRELAZI NA ISKLJUCIVO BILJNU PRESNU HRANU, i taj vid ishrane se praktikuje posle izlečenja to je ono što našemorganizmu najviše odgovara – čovek je po svojoj anatomiji i fiziologiji biljojed…

2. ČIŠĆENJE CREVA
Čišćenje creva slanom vodom ne preporučuje se osobama koje su srčani bolesnici, dijabetičari ili imaju problema sa bubrezima. Kod njih se može primeniti klistiranje ili hidrokolon terapija.

Recept: U jedan litar blago zagrejane čiste negazirane vode iscedi se jedan limun i razmuti supena kašika soli (po mogućstvu morske). Ovaj litar slane vode obično se pije ujutru, nakon ustajanja iz kreveta, pre bilo kakvog konzumiranja hrane. Potrebno je da se ova slana voda popije u nekom razumno kratkom roku od 15 do 30 minuta.

Uputstvo za upotrebu crevnih formula: CREVA#1 pijete svake večeri po pola čajne kašičice sa sokom, nakon toga popijete čašu vode od 2 dl. Ako sutra ne dobijete redovnu stolicu (2-3 pražnjenja u toku dana), povećajte dozu za pola kašičice sve dok ne dobijete normalnu stolicu. Kada dobijete redovno pražnjenje nakon toga krećete sa uzimanjem CREVA#2. CREVA#2 uzimate svakog dana 5 puta na dan po pola čajne kašičice sa (1-2,5 dl) soka, nakon toga popiti 2 dl čiste negazirane vode.
ISPIRANJE DEBELOG CREVA (KLISTIRANJE)

NAČIN PRIMENE: Klistiranje se obavlja unosom tečnosti u debelo crevo kroz anus (analni otvor), uz pomoć opreme za klistiranje koja sadrži plastičnu ili gumenu posudu sa plastični crevom.
Pre temeljnog klistiranja obavlja se blago klistiranje, odnosno klistiranje rektuma. U posudu za klistiranje unesite oko 1 litar vode u koju je potrebo iscediti 1 limun. Posuda sa tečnošću se najčešće okači na vrata ili na neki drugi deo u kupatilu.

Potrebno je da prostrete peškir ili ćebe na pod kupatila i legnete bočno na levu stranu, a vrh cevi koja izlazi iz posude lagano ubacite u anus. Na kraju creva postoji slavina kojom se kontroliše protok tečnosti u debelo crevo. Slavina se otvori i propusti se sva tečnost u debelo crevo. Nakon toga crevo se izvadi iz anusa. Očekivano je da ćete imati potrebu za brzim pražnjenjem. Da bi se predstojeće temeljno klistiranje obavilo kako treba, blago klistiranje sa jednim litrom vode i ceđenim limunom može se obaviti nekoliko puta da bi se rektum ispraznio, kada biste tokom temeljnog klistiranja, kada se unosi 2 litra tečnosti, mogli duže da izdržite zadržavanje tečnosti.
Za temeljno klistiranje potrebno je u opremu nasuti barem 2 litra vode (alternativno, može i manja količina), a moguće je koristiti i biljne čajeve (kamilica, nana, aloja) videćemo kako napreduje proces pa ćemo dodati ako treba. Možete staviti čaj od kamilice.

Postupak je sličan kao kod predhodnog opisanog klistiranja rektuma, s tim da u ovom slučaju, nakon što sva tečnost prođe u debelo crevo, neophodno je uraditi sledeće: dok ležite bočno na levoj strani treba da se zadrži na toj poziciji nekoliko minuta, potom se okrenete na leđa i stavite jastuk ili nešto slučno ispod zadnjice i zadrži se u toj poziciji do 5 minuta, potom se okrenete u desno bočno i u toj se poziciji zadržite dodatnih 5 minuta. Nakon toga, tečnost se ispusti u toalet šolju. Ovako čistite debelo crevo sve do slepog creva, zato se zove temeljni klistir.
Radi olkšanja tokom klistiranja, dok sedite u ležećem položaju možete da masirate stomak. Ako se dese grčevi, prekinite klistiranje i ispustite tečnost u toalet šolju. Grčevi se dešavaju jer niste navikli na veliku količinu vode, zato ćete raditi svakog dana blagi klistir (rektalno klistiranje) ili niste dobro isprali rektum.
3. IZBACIVANJE IZ UPOTREBE SVIH VIDOVA OTROVA

(So, belo brasno, šećer, mast, rafinisani proizvodi, mleko i svi mlečni proizvodi, meso, jaja, konditorski proizvodi (i sladoledi), sve što u sebi sadrži hemiju i razne aditive)
-Konzumira se VOĆE, POVRĆE, ŽITARICE U PRESNOM INTEGRALNOM OBLIKU I ORAŠASTI PLODOVI na osnovu ovoga se prave razne kombinacije hrane i ukusnih obroka.

4. HIDROTERAPIJA

Hidroterapija je uz post na sokovima najvažniji deo procesa izlečenja prirodnim putem. Ove dve osnovne poluge lečenja funkcionišu u međusobnom svojstvu. Hladna voda deluje stimulišuće, a topla voda opušta. Oni zajedno deluju poput neke pumpe koja pokreće krv. Cirkulacija krvi dovodi do izlečenja. Kada postupak ponavljate više puta, tkiva i organi se zalečuju. Najbolji način da pojačate cirkulaciju krvi u telu jeste uz pomoć vruće i hladne vode. Zapravo, testovi su pokazali da se time detoksikuje telo. Samo zato što krv teče.

Hidroterapija – tuširanje 1 minut toplom vodom i 1 minut hladnom vodom i to ponavljati 5-7 puta ovo raditi 2-3 puta na dan (kod srčanih bolesnika preporučuje se vrlo postepeno povećavanje temperaturnih razlika, ali nakon 1 mesec adaptacije na temp. razlike pacijent može da se tušira bez posebnog opreza- dakle sa maksimalnim temperaturnim razlikama).
Kod smrtno ugroženih bolesnika nužno je primenjivati: TRETMAN SA HLADNIM ČARŠAVOM.

TRETMAN SA HLADNIM ČARŠAVOM

PRVI KORAK: Uđite u kadu punu VRUĆE VODE. Treba da bude mnogo vruća, ali ne toliko da Vas opeče, već koliko možete da izdržite. Pre nego što uđete u kadu neka neko za Vas u vodu ubaci po 30mg ili više aleve paprike, đumbira i suve slačice. Takoreći pravite čaj u kome ćete ući. Predeo genitalija i bradavice namežete vazelinom, da biste ih zaštitili. Alevu papriku, đumbir i slačicu stavite u krpu, pamučnu pelenu i sl. Ako ne stavite u krpu začepićete odvod i nastaće nered. Da biste još brže povisili temperaturu, pijte VRUĆE BILJNE ČAJEVE dok ste u kadi. Za odrasle je najbolji gorki diaforetični (koji povišava temperaturu) čaj od hajdučke trave. Trebate da popijete minimum 6 šolja čaja. Ako Vam se vrti u glavi i imate osećaj kao da ćete pasti u nesvest neka Vam neko stavi hladan peškir ili oblogu na čelo.

Takođe, postoje i DVE VRSTE TINKTURA koje morate imati pored sebe: Tinkturu od aleve paprike i tinkturu od Lobelije. Paprika sprečava da dođe do nesvestice, a lobelija zaustavlja grčeve koje se ponekad javljaju po celom telu. Neka vam neko ubrizga u usta tinkturu od aleve paprike ako padate u nesvest. To će vas povratiti.
Kada dođete do takčke da više ne možete da izdržite ni sekundu više, Vaš pomagač treba da vas ostavi još 5 minuta. Do tada ćete možda biti u suzama. Kod većine ljudi je tako. Kada izađete iz kade, vaš pomagač treba da vas obmota čaršavom koji je bio u LEDENOJ VODI. To treba da bude čaršav koji je stajao u DESET KILOGRAMA LEDA. On nije prohladan, već ledeno hladan. Vi ga nećete ni primetiti. Vi ćete biti skroz na drugom svetu u mislima. Posle toga, pomagač treba da vas smesti u krevet i da pređe na sledeći korak.

DRUGI KORAK: Trebate da budete uvijeni u čist, beli, PAMUČNI ČARŠAV (bez sintetike), veličine dva puta veće od kreveta, koji je prethodno bio potopljen u ledenoj vodi. Krajeve čaršava treba zavezazi, tako da ga ne možete otkoniti. Taj čaršav će UPITI OTROVE koja će Vaša koža izbaciti, kao posledicu malopređašnje tople kupke. Krevet se spremi tako što se preko dušeka stavi plastični ili gumeni materijal, a preko toga čaršav od pamuka, vune, platna ili svile (bilo koji matetijal što diše, samo ne sintetika). Na to, onako uvijeni u onaj čtršav, legnete, pa se preko Vas stavi još jedan suv čaršav bez sintetikle. Preko toga se potom pokrijete nesintetičkom ćebadi.

TREĆI KORAK: Stopala su otkrivena. Ona i člankovi se namažu maslinovim uljem, a obloga od belog luka, koju ste napravili sa sirćetom, stavlja se na tabane, u cilju sprečavanja infekcije. Koristite gazu od oko 5 cm ili iscepajte neku pamučnu krpu da Vam posluži kao zavoj i da zadrži pastu na tabanima. Preko toga obujte bele pamučne ili vunene čarape. Potom se preko stopala ponovo stavlja hladni, vlažni čaršav. Kraj tog čaršava biće zavezan, tako da ćete biti kao u jednoj vlažnoj kesi. Preko toga se stavljaju suvi čaršav i ćebad, kako bi Vam bilo toplo. Ako Vam se bude išlo u WC, slobodno mokrite u krevetu, nemojte sklanjati čaršav. Mokraća neće ništa poremetiti, a nije vredno toga da se sve sklanja i obloga od belog luka ponovo primenjuje. U takvom položaju OSTAJETE PREKO NOĆI.

Do jutra čaršavi će biti obojeni raznim bojama usled izvlačenja otrova iz vašeg tela. Ujutru uz pomoć TOPLOG SIRĆETA I VODE (pola-pola odnos) obrišite, kako bi se iz pora otklonili ostaci toksina. Zatim obučete čistu odeću i legnete.

5. ČETKANJE- Vrlo važno jeste i četkanje kože odnosno detoksikacija putem kože kao najvećeg organa našeg tela. OD VELIKE VAŽNOSTI upravo što se ovim putem efektivno procišćava sam limfni sistem. Četkanje tela se primenjuje pre toplo-hladnog tusiranja tada je najefektivnije. Isto tako odmah nakon tuširanja treba još jednom da se izvrši GRUBO ČETKANJE celog tela radi efektivne detoksikacije. Na ovakav način Vi pročišćavate sam limfni sistem prepun toksina putem prirodnog čišcenja.

6. FIZIČKA AKTIVNOST NA SVEŽEM VAZDUHU
Izlaganje svežem vazduhu, gimnastika i vežbe disanja zavisno mogućnostima bolesnika.
(najpreporučljivije u ranim jutarnjim casovima, uopšteno gledajući zdrav način života, RANO ODLAŽENJE NA POČINAK ovo je od jako VELIKOG ZNAČAJA ZBOG LUČENJA MELATONINA koji regeneriše, podmlađuje i leči naš organizam).

7. OBLOGA SA UGREJANIM RICINUSOVIM ULJEM
Najefikasnije sredstvo za razbijanje zagušenja i izvlačenje otrova je Ricinusovo ulje još je bolje kada se kombinuje sa belim lukom. Takođe morate da radite maseže sa tim uljem i da stavljate obloge preko noći. To radite na sl način: zagrejte ricinusovo ulje do te mene da ne proključa i natopite peskir, krpu i stavite na predeo grudi, stavite neki steznik da Vam to ne sklizne noću i preko toga stavite peškir da drži toplotu, ako Vam bude hladno stavite preko toga dve flaše zagrejane vode, da drže temperaturu.

U medicini se koža ponekad naziva “trećim bubregom” jer se preko nje izbacuju otrovi iz organizma. Preko kože se mogu stavljati posebne vrste obloga za izvlačenje otrova iz raznih organa – jetre, bubrega, mozga, pluća i dr. Kašna obloga je jedan od najboljih načina za izvlačenje otrova preko kože.

Potrebni sastojci:

– 90 grama bentonit gline
– 20 grama aktivnog uglja
– 10 grama korena đumbira u prahu
– 10 grama belog luka u prahu
– 10 grama ljute paprike u prahu
Priprema: Sve sastojke pomešati.
Doziranje: Praškastu smesu pomešati sa 2 dl vode i 2 dl sirćeta tako da smesa bude dovoljno gusta da može da se namaže preko kože. Može se pričvrstiti za kožu zavojem. Tako držati oblogu preko noći ili preko dana nekoliko sati, a zatim isprati vodom. Koristiti jednom dnevno ili češće.

8. MASAŽA
Veoma bitan deo programa koji podstiče cirkulaciju i dovodi krv do obolelog organa. Kod teže obolelih preporuluju se jake masaže sa ricinusovim uljem, najbolje je da Vas neko masira (kada bolesnik sam sebe masira slabija je efikasnost masaže).
Možete stavljati i hladne-tople obloge na predeo grudi i leđa, suština je da se krv obogati svim nutrijentima i da se cirkulacija poboljša na oboleli deo tela jer to je suština lečenja. Tople-Hlade obloge možete stavljati i po nekoliko sati, 10 minuta kesa s ledom, 10 minuta vrući peškir i tako u krug po par puta. Preko toplog peškira stavite suvi peškir da drži toplotu.

9. PROČIŠĆAVANJE JETRE PUTEM KAFENOG KLISTIRA
Pre klistiranja kafom, obavlja se klistiranje vodom i sokom od limuna (nije neophodno).
Nakon toga obaviti klistiranje Organskom kafom (može da se koristi i obična kupovna kafa kada ne može da se nabavi organska). Kafa se priprema tako što se u posudu sa litrom vode naspu 3 kafene kašike smlevene kafe (45 g). Tečnost treba da proključa sa otvorenom posudom, a nakon toga zatvoriti da bude mlaka, procediti je i potom nasuti u opremu za klistiranje. Nakon toga legnuti bočno na desnu stranu (na levoj stani se radi klistiranje rektuma i celog debelog creva), stim da noge budu blizu abdomena (stomaka) i propustiti tečnost u debelo crevo. Na istoj poziciji zadržati se 12 do 15 minuta i tokom tog perioda povremeno duboko disati i masirati stomak. Nakon 12 do 15 minuta izbaciti tečnost u toalet šolju.

10. INHALACIJA
Inhalacija je postupak koji se koristi u lečenju oboljenja respiratornog trakta (disajnih puteva), sinusa, itd ili detoksifikacije. Postupak podrazumeva udisanje pare koja isparava iz vrelog čaja od kamilice ili neke druge biljke koja sadrži etarsko ulje. Na sud sa vrelom tečnošću se postavi sito sa krupnijom solju i sitno iseckanim crnim lukom. Umesto ovoga, luk i so se mogu staviti u sud sa čajem, čija se para udiše, ili još jednostavnije, u pripremljen čaj se sipa nekoliko (3-4) kapi uljnog ekstrakta nane ili neke druge biljke. Pacijent treba da je nagnutlicem iznad suda sa čajem. Peškirom treba pokriti glavu i sud. Trajanje postupka: 10-15 minuta, posle čega licetreba istrljati krpom koja je prethodno umočena u hladnu vodu ili ga istuširati, takođe hladnom vodom. Preporučljivo je da pacijent posle ovakve inhalacije izbegava u naredna 2-3 sata kontakt sa hladnim vazduhom. Postupak ponoviti 3 puta dnevno.

11. BILJNE TINKTURE I ČAJEVI
BILJNE TINKTURE -Izuzetno efektivne pri saniranju zdravstvenih problema, izrazito snažnog dejstva i što je najvažnije totalno prirodne od estrakovanog bilja na osnovu tridesetogodišnjeg iskustva čuvenog Dr Ričarda Šulca spravljene po originalnoj recepturi. -Medjutim same po sebi ne mogu da reše probleme ako se ne primenjuje kompletan program lečenja tek tad njihovo dejstvo (bilje) dolazi do punog izražaja.

ZA REŠAVANJE SVAKOG OZBILJNIJEG ZDRAVSTVENOG PROBLEMA TREBA DA SE PIJE SET-PAKET od 6 OSNOVNIH-BAZIČNIH TINKTURA koje sinergetski čiste i leče naš organizam plus TINKTURE ZA KONKRETAN PROBLEM AKO IMA POTREBE!

– Tinkture mogu da se uzimaju u jednom terminu zajedno, ali je neophodno praviti pauze između svake tinkture po 10-15 minuta. Npr. ako ste popili tinkturu za cirkulaciju trebate da sačekate 10-15 min da bi ste uzeli sledeću tinkturu (npr. tinktura za jetru). Obična doza tinkture od 60 kapi (1 kafena kašičica) se uzme i onda se nakon toga popije ceđeni sok.
-Sve gore navedeno treba da se primenuje ISTOVREMENO,SINHRONIZOVANO da bi se postigao efekar SINERGIJE prilikom lečenja!

BLAGO ČIŠĆENJE JETRE – primenjuje se svakog dana. Može da se radi jednu sedmicu, a onda da se pređe na čišćenje bubrega, i na kraju opet ovo. Ova metoda se primenjuje na prazan stomak, odmah po ustajanju. Količina se odnosi na jednu osobu. Uzmite oko 250 ml citrusnih sokova. Najbolje ako su sveži. Iscedite sve te pomorandže, i ubacite jedan limun, ako ste dovoljno hrabri. Ako vam citrusi previše isušuju kožu, onda uzmite sok od jabuke sa sve talogom. Dodajte oko 250 ml čiste vode, 1 češanj belog luka, 1 kašiku maslinovog ulja i komad đumbira veličine polovine palca.

Nemojte seći luk, već ga samo izgnječite na stolu, da biste sklonili spolj nu ljusku, pa onda sve sastojke ubacite u blender. Dobijenu smesu popijte. Ako možete da izdržite ukus, povećajte količinu maslinovog ulja na 4 kašike; beli luk na 4 velika češnja; i đumbir da bude onolike veličine koliko treba da biste izbegli mučninu zbog luka. Takođe, pomaže ako nakon čišćenja jetre popijete malo sveže isceđenog soka od pomorandže ili jabuke – kao vrstu nagrade za sebe, a u cilju otklanjanja ukusa belog luka iz usta. Petnaest minuta nakon čišćenja jetre, nastavite pročišćavanje tako što ćete popiti dve šolje (1 šolja = 250 ml) čaja za DETOKSIFIKACIJU.

PRIPREMA ČAJA ZA DETOKSIFIKACIJU: Uveče potopiti 1 kašiku (za slabiji) ili 2 kašike (za jači) ovog čaja u 600 ml destilovane vode. Koristiti samo posude od nerđajućeg čelika ili stakla. Neka biljke budu u vodi preko noći. Ujutro zagrejati do ključanja, smanjiti toplotu i neka lagano vri 15 minuta. Procediti biljke, nemojte odbaciti. Popiti vruće. Stavite stare biljke nazad u lonac, dodati 1 kašiku svežeg čaja i 600ml destilovane vode. Ostavite da odstoji preko noći i ponovite ceo postupak. Ovo radite tri puta, a zatim odbacite sve iskorišćene biljke i počnite ispočetka.

JAKO ČIŠĆENJE JETRE/ŽUČNE KESE – treba da se primenjuje jedanput do dvaput sedmično. Kod težih slučajeva, može da se nekoliko dana radi bez prekida. Tokom ostalih dana primenjujte blago čišćenje jetre sa do 4 kašike ulja. Formula je sledeća:
Oko 250 ml maslinovog ulja
Oko 250 ml sveže isceđenog soka od pomorandže
Pomešajte to u blenderu. Pije se po 125 ml ove smese na svakih sat vremena, tokom 4 sata, počevši od 6 sati popodne do 10 sati uveče. Drugi način je oko 30 ml svakih 15 minuta. Uvek imajte komad svežeg đumbira pri ruci, za slučaj da vam pripadne muka.

PRIPREMA ČAJA ZA BUBREGE I BEŠIKU: Uveče potopiti 1 kašiku (za slabiji) ili 2 kašike (za jači) ovog čaja u 600 ml destilovane vode. Koristiti samo posude od nerđajućeg čelika ili stakla. Neka biljke budu u vodi preko noći. Sutra ujutro prokuvati na slaboj vatri, tokom kuvanja kašikom pritisnite bobice kleke uz zid šerpe da se zgnječe kada odstoji posle kuvanja iscediti čaj. Pije se topao, pa kasnije podgrejati pre sledećeg konzumiranja. Stavite stare biljke nazad u lonac, dodati 1 kašiku svežeg čaja i 600ml destilovane vode. Ostavite da odstoji preko noći i ponovite ceo postupak. Ovo radite tri puta, a zatim odbacite sve iskorišćene biljke i počnite ispočetka.

KORIŠĆENJE TINKTURA I PREPARATA:

(1 Nedelja)
IMUNO#1 – 3X80 KAPI
CIRKULACIJA – 3X80 KAPI
DETOX – 4X80 KAPI
ANTIBIOTIK – 3X80 KAPI
PLUĆA + – Jedna čajna kašičica do jedna supina kašika na svakih 15 minuta, dok ne dođe do povraćanja. Posle toga popiti čaj od nane, radi umirenja.
PLUĆA – 6X60 KAPI
JETRA-ŽUČ – 3X80 KAPI
CREVA1 I CREVA2 – PREMA UPUTSTVU ZA UPOTREBU U TAČKI 2.
ZELENA SNAGA – 3X1 KAF. KAŠIKA U ČAŠU SOKA.
KAŠNA OBLOGA – 2X DNEVNO NANETI SMESU DEBLJINE 2 cm, DRŽATI MINIMUM 2h. PRATITI UPUTSTVA U TAČKI 7.
ČAJ ZA DETOKSIFIKACIJU – 2-4 ŠOLJE DNEVNO U SVAKOJ ŠOLJI STAVITI 70 KAPI TINKTURE ZA JETRU I ŽUČ, PIJU SE 2 ŠOLJE, 15 MINUTA NAKON ŠTO SE POPIJE TONIK ZA ISPIRANJE JETRE I ŽUČNE KESE. MOŽE SE PITI U BILO KOJE DOBA DANA I U BILO KOJOJ KOLIOČINI. PITI UVEK TOPAO ČAJ.
(
2 Nedelja)
IMUNO#1 – 3X80 KAPI
CIRKULACIJA – 3X80 KAPI
DETOX – 4X80 KAPI
ANTIBIOTIK – 3X80 KAPI
PLUĆA + – Jedna čajna kašičica do jedna supina kašika na svakih 15 minuta, dok ne dođe do povraćanja. Posle toga popiti čaj od nane, radi umirenja.
PLUĆA – 6X60 KAPI
BUBREZI-BEŠIKA 3X80 KAPI
CREVA1 i CREVA2 – PREMA UPUTSTVU ZA UPOTREBU U TAČKI 2.
ZELENA SNAGA – 3X1 KAF. KAŠIKA U ČAŠU SOKA.
KAŠNA OBLOGA – 2X DNEVNO NANETI SMESU DEBLJINE 2 cm, DRŽATI MINIMUM 2h. PRATITI UPUTSTVA U TAČKI 7.
ČAJ ZA BUBREGE I BEŠIKU – 2-4 ŠOLJE DNEVNO U SVAKOJ ŠOLJI STAVITI 70 KAPI TINKTURE ZA BUBREGE I BEŠIKU.

(3 Nedelja)
CIRKULACIJA – 3X80 KAPI
DETOX – 4X80 KAPI
ANTIBIOTIK – 3X80 KAPI
PLUĆA + – Jedna čajna kašičica do jedna supina kašika na svakih 15 minuta, dok ne dođe do povraćanja. Posle toga popiti čaj od nane, radi umirenja.
PLUĆA – 6X60 KAPI
JETRA-ŽUČ – 3X80 KAPI
CREVA1 I CREVA2 – PREMA UPUTSTVU ZA UPOTREBU U TAČKI 2.
ZELENA SNAGA – 3X1 KAF. KAŠIKA U ČAŠU SOKA.
KAŠNA OBLOGA – 2X DNEVNO NANETI SMESU DEBLJINE 2 cm, DRŽATI MINIMUM 2h. PRATITI UPUTSTVA U TAČKI 7.
ČAJ ZA DETOKSIFIKACIJU – 2-4 ŠOLJE DNEVNO U SVAKOJ ŠOLJI STAVITI 70 KAPI TINKTURE ZA JETRU I ŽUČ, PIJE SE 15 MINUTA NAKON ŠTO SE POPIJE TONIK ZA ISPIRANJE JETRE I ŽUČNE KESE. MOŽE SE PITI U BILO KOJE DOBA DANA I U BILO KOJOJ KOLIOČINI. PITI UVEK TOPAO ČAJ.

(4 Nedelja)
IMUNO#1 – 3X80 KAPI
CIRKULACIJA – 3X80 KAPI
DETOX – 4X80 KAPI
ANTIBIOTIK – 3X80 KAPI
PLUĆA + – Jedna čajna kašičica do jedna supina kašika na svakih 15 minuta, dok ne dođe do povraćanja. Posle toga popiti čaj od nane, radi umirenja.
PLUĆA – 6X60 KAPI
BUBREZI-BEŠIKA 3X80 KAPI
CREVA1 i CREVA2 – PREMA UPUTSTVU ZA UPOTREBU U TAČKI 2.
ZELENA SNAGA – 3X1 KAF. KAŠIKA U ČAŠU SOKA.
KAŠNA OBLOGA – 2X DNEVNO NANETI SMESU DEBLJINE 2 cm, DRŽATI MINIMUM 2h. PRATITI UPUTSTVA U TAČKI 7.
ČAJ ZA BUBREGE I BEŠIKU – 2-4 ŠOLJE DNEVNO U SVAKOJ ŠOLJI STAVITI 70 KAPI TINKTURE ZA BUBREGE I BEŠIKU.

izvor:kucnilekar.com

Učitaj još Povezanih članaka
Dodaj još dzevadic
Dodaj još u pluća

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)