Misteriozna smrt djevojčice šokirala svijet!

3 minuta čitanja
0
0
179
Misteriozna smrt djevojčice

Misteriozna smrt djevojčice.

Troipogodišnja Martina M., za koju se navodi da je državljanka Srbije, pronađena je mrtva u automobilu svog dede. Djevojčica je, navodno, pijre toga bila na dječijem rođendanu, a u kolima se igrala s drugim mališanima.
Kako navode italijanski mediji, majka je pronašla Martinu, pa je dijete, koje je bilo bez svijesti, hitno transportovano u bolnicu „San Đovani Bosko“.

Misteriozna smrt djevojčice.

– Utvrđeno je da porodica stanuje u nomadskom kampu. Djevojčica je u bolnicu donijeta mrtva i utvrđeno je da je najvjerovatnije preminula tri do četiri sata prije nego što ju je majka pronašla. Ljekari su mogli samo da konstatuju njenu smrt i zabilježe da je na čelu imala ranu – navode mediji.

 

Zasad se provjerava da li je djevojčica povrijeđena u igri, a dijete je, navodno, bilo bez odjeće.

– Rana je mogla nastati i od blažeg udarca ili pada. Postoji mogućnost da se onesvijestila ili zaspala u automobilu i preminula usljed toplotnog udara. Zanimljivo je da automobil nije bio zaključan kad je dijete nađeno – prenosi italijanska štampa.

Kako su majka i ujak doveli Martinu u bolnicu, policija je po službenoj dužnosti ispitala ženu.

– Ona je navela da je djevojčicu ostavila da se igra i da je ona nestala. Ispričala je da ju je tražila satima, sve dok je nije otkrila u kolima u nesvijesti – navode mediji.

Istraga

Kako prenose mediji, očekuje se da će obdukcija pokazati kako je tačno došlo do smrti troipogodišnjakinje. Dosadašnja istraga jasno je pokazala da dijete sa sigurnošću nije zaboravljeno u automobilu.

– Porodica će za potrebe istrage morati da rekonstruiše popodne koje je prethodilo Martininoj smrti, kako bi se razjasnila ova misterija – kažu mediji.

 

Mediji navode i da su roditelji male Martine srpski imigranti koji su živjeli u romskom kampu u blizini Napulja. U istragu je uključen i centar za socijalni rad koji je posjećivao kamp u kom je djevojčica živjela.

Izvor: Kurir.rs

Učitaj još Povezanih članaka
Dodaj još dzevadic
Dodaj još u Ostale korisne objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *