Ovakav prsten oko vrata je dobar znak da odmah odete kod doktora.

2 minuta čitanja
0
0
1,129

Četrnaestogodišnja djevojčica je na vratu imala ovaj čudan prsten zbog čega je njena majka mislila da je posljedica slabe higijene.

Ispostavilo se da majka nije bila u pravu jer čudni prsten oko vrata nije bio posljedica slabe higijene već nešto mnogo gore.

On je bio posljedica  dijabetesa TIP2.

Doktor je rekao da taj prsten oko vrata stvarno pokazuje da postoji veliki problem s razinom inzulina u krvi. Ova užasna bolest stvarno utječe na razinu inzulina i način na koji vaše tijelo stvara glukozu. Povišena razina inzulina pokrenut će inzulin receptore u koži, koji uzrokuju slabom pigmentacijom na pojedinim dijelovima tijela.

Stručnjaci nas isto tako upozoravaju da ova vrsta dijabetesa postaje sve normalnija među mladima nego što je to bilo u prošlosti.
Ovo se može desiti svakome bez obzira na činjenicu da niste dijabetičar ili nemate nikoga u svojoj obitelj ko jeste.

 

Stresan život,loša ishrana i nezdrava sredina čine da se sve više bolesti koje su se nekada pojavljivale samo u tragovima danas smatraju  normalnim  oboljenjima.

Lako je pretpostaviti da će se u budućnosti, pod uslovom da se ništa radikalno ne promijeni, ovakve i slične bolesti sve više pojavljivati.

(Kucni-ljekar.com)

Učitaj još Povezanih članaka
Dodaj još dzevadic
Dodaj još u dijabetes

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)