Istinita priča o ženi kojoj je konzumiranje samo jedne namirnice spasilo život.

2 minuta čitanja
0
0
183

En Kameron, autorka 15 dečijih knjiga, izliječila je rak u poodmakloj fazi, konzumirajući samo sok od mrkve. ”Iz ličnog iskustva znam da mrkva liječi rak, bez hemoterapija, zračenje i drugih promjena u ishrani” izjavila je.

  1. juna 2012. uklonjen joj je tumor sa debelog crijeva i sve do 9. novembra osjećala se veoma dobro. Nakon toga, na rutinskom pregledu, konstatovane su joj metastaze na plućima. Predviđeno joj je još svega 2 do 3 godine života.

Njeno liječenje je počelo 17. novembra, kada je i pronašla članak Ralfa Kola, koji je tvrdio da je rak izliječio konzumacijom soka od 2.5kg mrkve, svakog dana.

Odbila je da ide na hemoterapije i da uzima lijekove! Pila je samo sok od mrkve koja je postala svakodnevni dio njene ishrane.

Konačan rezultat bio je vidljiv već nakon osam mjeseci! Na pregledima nije otkriveno ni najmanje prisustvo raka. En je bila izlječena i bez konvencionalne medicine i hemije, koja nam ponekad više šteti nego što nam koristi.

Ona sada ukazuje ljudima da ne budu lijeni i da redovno unose raznovrno voće i povrće u organizam!

Pomoćiće vam da ojačate svoj organizam, a alkalnost tih namirnica stvoriće pogodno okruženje za rast i razvoj zdravih ćelija.

novonovo.info

Učitaj još Povezanih članaka
Dodaj još dzevadic
Dodaj još u Karcinom,tumori i ciste

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *