Melem od imele, lijek protiv mioma na materici.

3 minuta čitanja
0
0
1,781
melem od imele

Melem od imele protiv mioma na materici

Česta je pojava da doktori dijagnosticiraju ženama miome na maternici.

Iako ima slučajeva da se miomi neutrališu lijekovima, ipak se oni u najvećem broju slučajeva uklanjaju operativnim zahvatom.

Pronašao sam jedan recept za uklanjanje mioma na maternici prirodnim preparatima, što znači bez operativnog zahvata pa vam ga prilažem u nastavku teksta.

Napominjem da nisam imao šansu da kontaktiram direktno osobu koja je koristiula ove preparate ali vas ništa ne košta da prije nego što dođe vrijeme za operaciju ipak probate.

Za liječenje mioma na maternici uz pomoć melema od imele slijedite upute:

U slučaju mioma na materici preporučujemo korištenje melema od imele i meda. Melem se priprema na sljedeći način: Sameljite na električnom mlinu 100 g sušene imele i pomiješajte sa kilogramom šumskog meda.

bijela_imela
imela-002
imela-001

Uzimati po žličicu melema od imele tri puta dnevno, pola sata prije jela. Istovremeno koristiti i sljedeći čaj za ispiranje i čišćenje.

Pomiješajte jednake količine kore hrasta, žalfije, ranilista, petrovca i herbe petoprste, pa pet žlica mješavine preliti litrom ključale vode i ostaviti poklopljeno da odstoji pola sata. Procijediti i piti svako drugo večer minimalno jednu litru čaja.

Upozorenje o upotrebi imele:

Bobice imele ne smijete uzimati na usta, jer su otrovne. Prevelike doze mogu izazvati povraćanje. Preparate od imele ne smiju koristiti trudnice i dojilje. Ne smiju se primjenjivati zajedno s lijekovima za srce. U liječenju ne smijete koristiti imelu s hrasta, jer je otrovna. Prepoznatljiva je po žutim bobicama.

Izvor: biljke-kao-lijek.blogspot/uredio kućni ljekar

Učitaj još Povezanih članaka
Dodaj još dzevadic
Dodaj još u Ljekovito bilje

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)