Pomozite jer umirem od gladi.

3 minuta čitanja
0
0
482

Internet je pun potresnih priča pa smo možda malo i oguglali na njih, ali treba da se sjetimo da smo dužni jedni drugima pomagati.

Pijuni, koji su na vlasti u državama regije misle samo na svoje stomačine i svoje nezasite porodice.

Narod je gladan.

Znam da ova izjava zvuči kao demagogija, ali ima mnogo slučajeva u našoj okolini gdje cijela porodica živi u krajnjoj bijedi i očaju.

Demokratska vlast naših tzv. država, samo traži način kako da podijele ono što nikako i nije njihovo, jer su to pokrali od naroda koji sve više osjeća posljedice tih njihovih poteza.

Pročitajte ovo potresno pismo jedne djevojčice iz Bosne, koja govori da ona i njena porodica skoro umiru od gladi.

Ovo njeno pismo je vama na čast, paraziti, koji  godinama pljačkate ove države i jedete bijeli hljeb, zastao vam u grlu dabogda.


 

– “Poštovanje, ja sam Šečić Ajla, imam 15 godina. Imam još dvije sestre i još dva brata. Otac je bolestan više od godinu, dijagnoziran mu je rak kostiju mada on to krije od nas, ali smo saznali, pa smo bez bilo kakve hrane. Bili su nam iz komunalnog, rekli su nam i vodu isključiti za par dana, pa vas molim u ime Boga i u ime svega svetog kao kćerka majku pomozite jer umirem od gladi. Živimo u Žepču ulica Zenički put bb.

Znam da niko nikom ne vjeruje pa nas lično posjetite i sami se uvjerite u ovo što vam pišem. Telefon 062 696 551, molim vas iz ovog iskrenog dječijeg srca pomozite molim vas. Ako je potrebno i objavite samo nam pomozite molim vas i velika hvala. Ajla“.


Pročitajte ovaj tekst, dijelite ga ili pomozite ako ste u mogućnosti.

Ako ne možete pomoći ovoj porodici,a voljni ste, pogledajte se oko sebe, siguran sam da i u vašoj blizini ima onih kojima je pomoć potrebna.

Pomažite jedni drugima, vlast vam sigurno neće pomoći jer ona vas je i opljačkala.

Kucni-ljekar.com

Učitaj još Povezanih članaka
Dodaj još dzevadic
Dodaj još u Ostale korisne objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)