PRIRODNI BALZAMI ZA BRŽI RAST KOSE:

3 minuta čitanja
0
0
1,656
balzami za brži rast kose

                                                                 Balzami za brži rast kose.

                                    

Svima nam je jasno da Preparati koje koristimo za pospješivanje rasta kose, kao i šamponi koje koristimo i pored toga što su skupi vrlo često ili nemaju učinak koji se od njih očekuje ili što je još gore taj učinak je u nekim slučajevima i kontraproduktivan.

Upravo zbog toga smo se dali u potragu za prirodnim preparatom koji će pomoći rast kose i dati joj sjaj.
U toj svojoj potragi pronašli smo nekoliko načina kako da riješite ovaj problem.

Balzami za brži rast kose.

   .

DSCN2748U šampon koji inače koristite dodajte mljeveni luk. Neka odstoji petnaest dana u šamponu, a zatim taj šampon koristite

. To će dati vašoj kosi odličan sjaj i ubrzati joj rast. Pri ovom postupku problem je miris luka koji ostaje na kosi ali ga primjenom prirodnih preparata možete ukloniti.

Pomoću luka možete pospješiti rast kose i na drugi način.

-Prepolovite crveni luk, dodajte četiri češnja češnjaka i dva štapića cimeta. Pomiješajte s vodom i kuhajte 15 minuta. Procijedite i 4 dana zaredom ispirajte kosu ovim pripravkom.

-Kosu ispirajte vodom u kojoj ste kuhali krompir jer je utvrđeno da ispiranje kose vodom u kojoj je kuhan krompir poasješuje rast kose.

-Ako kosu redovito ispirete čajem od ružmarina trebala bi rasti brže.

-Kosta brže raste od ricinusovog ulja. Ako premažete trepavice sa kapi ovog ulja svako veče prije spavanja, za par nedjelja vidjećete kako su one duže, gušće i ljepše. Na taj način vidjećete da djeluje i na kosi. Jedino što ovo ulje zahtijeva  upornost, znači koristite ga par mjeseci redovno i primijetit ćete pozitivne rezultate.

(Kucni-ljekar.com)

Učitaj još Povezanih članaka
Dodaj još dzevadic
Dodaj još u Opadanje kose

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)