Recept za ojačavanje imuniteta prilikom zračenja i hemoterapija.

5 minuta čitanja
0
0
4,125
ojačavanje imuniteta

Za ojačavanje imuniteta kod oboljelih od raka pluća  prilikom dobivanja kemoterapije i zračenja-recept je provjeren na bolesniku u IV fazi bolesti i pokazao je veoma dobre rezultate- doza za jedan dan, pije se svaki dan i nakon završetka s terapijom do potpunog povlačenja bolesti:

Recept:

20 grama gljive puranov rep kuhati pola sahata u 1 litri vode, nakon pola sahata odmaknuti s vatre i dodati 2 grama trputca, 2 grama cvijeta bazge, 2 grama koprive, 2 grama melise i 2 grama imele ( ako je bolest metastazirala na mozak ne koristiti imelu).

Procijediti nakon 15-20 min.

Kada se smjesa ohladi dodati sok od jednog limun.

Obrazloženje:

– trputac djeluje kao antibiotik i inhibitor tumora, kod kemoterapije i zračenja veoma često kao nus pojava liječenju dolazi do upale pluća, a trputac djeluje preventivno, u istu svrhu koristi se cvijet bazge, kopriva poboljšava krvnu sliku, melisa jača živčani sustav, umanjuje osjećaj straha i samim time povećava psihofizičku sposobnost bolesnika, puranov rep je u Japanu početkom devedesteih uveden u službenu medicinu kao inhibitor tumora, imela je inhibitor tumora, C vitamin razbija velike lance polisaharida iz gljive puranov rep na za ljudski organizam korisne spojeve.

Pored ovog čaja preporuča se uzimanje 1 grama matične mliječi dnevno koju je proizveo provjereni pčelar iz okolice, matičnu mliječ držati barem 1 min ispod jezika, a zatim popiti čaj.

puranov-rep-001

Kapsule/ tablete s matičnom mliječi ili uvoz iz Kine nikako ne koristiti, jer od toga nema nikakve koristi, a potroši se dragocijeni novac kojeg za takve bolesnike nikad dosta.

Nadalje preporuča se koristiti pripravak od 350 grama aloe vere, 450 grama meda i 60 grama alkohola (rakija, konjak i sl.). Netretiranu alou veru može se nabaviti u rasadnicima s jadranskih otoka, med nabaviti od provjerenog medara. Alou obrisati vatom namočenom u rakiju ili alkohol, ukloniti bodlje, narezati na komadiće, pomiješati s 60 grama rakije i usitniti u mikseru u finu kašu, dodati med i dobro pomiješati.

Ovu smjesu uliti u staklenke umotane u alu-foliju i začepiti. Čuvati u hladnjaku.

Konzumira se kroz deset dana po dvije jušne kašike pola sata prije doručka, ručka i večere.

Sljedeća doza  se uzima nakon pauze od deset dana. Ukoliko je moguće posljednji dan uzimanja pripravka aloe trebao bi biti dan prije početka kemoterapije.puranov-rep

Sve navedene trave nalaze se u vašem dvorištu ili u obližnjoj šumi ili u ljekarni.

Upozorenje: ovo nije zamjena za službeno liječenje. Bolesnik korištenjem ovih pripravaka jača vlastiti imunitet i lakše podnosi liječenje. Bolesniku nikad ne govorite – ti to nesmiješ jer si teško bolestan, ne plačite u njegovoj blizini, ne napuštajte ga ma koliko se bojali, pratite ga na liječnje i kod odlaska liječniku. Slušajte što liječnik govori, posebno obratite pažnju na maksimalno trajanje pauze između dva različita ciklusa liječenja, jer o tome ovisi krajnji ishod liječenja. Ozdravljenje je moguće i kod najtežih slučajeva.

 

Anonimni čitalac

Učitaj još Povezanih članaka
Dodaj još dzevadic
Dodaj još u Karcinom,tumori i ciste

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)