SPAS ZA GOJAZNE: Za pet dana pet kilograma manje.

4 minuta čitanja
0
0
2,798

Onaj ko nema problema sa prekomjernom težinom i ne zna  koliko muke  čovjek doživi samo da bi se riješio jednog kilograma svoje težine, a vrlo često sami sebe pa i druge ubjeđujemo da smo smršali iako i samio znamo da od toga nema ništa.

Gojaznost je bolest koja podrazumijeva prekomjerno deponovanje masnih naslaga u organizmu koji ugrožavaju rad pojedinih organa kao što su,srce,bubrezi,jetra,zglobovi itd.

Gojaznost je u većini slučajeva posledica nezdravog načina života koja se odlikuje nedovoljnom  fizičkom aktivnošću i konzumiranjem visoko kalorične i masne hrane a može biti i posledica genetskog naslijeđa.

Gojazne osobe su češće podložne obolijevanju od dijabetesa,visokog krvnog pritiska,bolesti srca,žuči,giht i sl.

 

Zbog navedenih bolesti koje nastaju kao posledica gojaznosti, a i inače zbog otežanog kretanja i tromosti , kao i zbog ljepšeg izgleda svi se trudimo da jednom za uvijek skinemo prekomjernu težinu.

 

Da bismo vam pomogli da to uspijete, predlažemo vam da probate uz ovaj jednostavni recept za koji su vam potrebni:

  • jedan limun
  • peršun,šezdeset grama
  • tri decilitra vode

       Način pripreme i upotreba

Kada nabavite potrebne sastojke pripremite ih tako što ćete limun iscijediti u jednu zdjelu u koju ćete ubaciti i sitno isjeckani  peršun, pa onda sve to preliti vodom.

Pet dana zaredom ćete svako jutro prije doručka piti ovaj napitak.

Napravit ćete pauzu desetak dana pa tretman opet ponoviti.

Ovaj napitak možete koristiti sve dok mislite da je potrebno da još smanjite težinu i da je ostao još neki kilogram koji vas dijeli od idealne težine u odnosu na visinu.

Ovaj napitak ubrzava proces sagorijevanje masti i zadovoljava dnevne potrebe za vitaminima i mineralima za cijeli organizam.
Peršun poboljšava proces varenja i stimulira organizam na izbacivanje viška tekućine i eliminiše nadutost.

Pošto su namirnice koje su potrebne za ovaj napitak stvarno dostupne i praktično su nam uvijek pri ruci, preporučujemo vam da pokušate sa njegovom primjenom, a drago bi nam bilo da nas obavijestite o uspjehu pa da mi obavijestimo druge. Hvala.

 

(Kucni-ljekar)

Učitaj još Povezanih članaka
Dodaj još dzevadic
Dodaj još u Gojaznost i dijeta

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)