Lijek protiv raznih oblika raka ili samo ljekoviti napitak?

4 minuta čitanja
0
0
569
Lijek protiv

Dali je pisac ovog članka, koji sam pronašao na sajtu “narodnamedicina.info”, stvarno pronašao lijek protiv raznih oblika raka, ne znam.

Članak vam prenosim iz dva razloga.

Prvi razlog je što mi se dopala ona njegova izjava ” Sada se kajem, jer da sam ranije rekao za ovaj lijek, mnogi moji prijatelji bi bili živi”.

Baš ta misao mi se javila kada sam jednom davno na televiziji čuo vijest da su naučnici u Japanu  pronašli lijek protiv ciroze jetre.

Nekoliko dana prije te vijesti mi je umrla jedna draga osoba baš od ciroze jetre pa mi je bilo žao što taj lijek nisu pronašli makar mjesec dana prije.

Taj članak možete pročitati

Drugi razlog je što se iza ovog napitka možda i krije lijek koji će vam olakšati put do ozdravljenja.

Zbog toga vam predlažem da pročitate do kraja.

Lijek protiv raznih oblika raka
Lijek protiv raznih oblika raka

      Da sam ranije rekao za ovaj lijek protiv raka, mnogi moji prijatelji danas bi bili živi…

Nemam zvanje doktora, tako da sam smatrao da nije moje da govorim o kojekakvim lijekovima i prirodnim recepturama koji liječe neke bolesti.

Pogotovo zloćudnu bolest poput raka. No, sada se kajem. Da sam ranije rekao za ovaj lijek, mnogi moji prijatelji bi sada bili živi, ali nažalost preminuli su i nisu više s nama, napisao je jedan čovjek, kao status na svom profilu…

Često čujemo za svakojake biljke koje čine čuda za naše zdravlje i bore se protiv raznih oblika raka. Ja, vam donosim sasvim jednostavan recept, koji je meni pomogao da izliječim ovu bolest. Potrebna su vam dva sastojka, i iskreno se nadam da će pomoći vama, baš kao što je i meni pomogao da se izliječim.

Uzmite 2 velika korijena đumbira, dobro ih operite i isjeckajte što sitnije, možete koristiti i neki blender. Kada ste isjeckali i pripremili đumbir, uzmite pola kilograma pravog domaćeg meda i pomješajte ga sa đumbirom.

Ovako napravljenu smjesu slobodno možete uzimati 4 puta dnevno. Obavezno trebate koristiti, drvenu, plastičnu, ili keramičku kašiku.

Ukoliko imate ovu opaku bolest koja nažalost oduzima živote bez milosti, probajte ovaj lijek.

Ako je nemate napravite opet ovu smjesu da bi ojačali vaš imunitet i pomogli organizmu da bude u što boljoj formi.

(narodnamedicina.info /uredio Kucni-ljekar.com)

Učitaj još Povezanih članaka
Dodaj još dzevadic
Dodaj još u Ostale korisne objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)