Nutricionista otkrio neverovatnu tajnu mršavljenja pa mu počeli prijetiti smrću.

5 minuta čitanja
0
0
461

Kako se rešavamo masnih naslaga? Zašto neki gube kilograme tako lako kao da je reč o nekom mističnom procesu, dok drugi stalno muku muče s viškom kilograma?

Čak kada i izgubite kilograme, ubrzo ih dobijete zbog takozvanog „jo-jo efekta“. Svi žele da mislite da je reč o napornim treninzima i skupoj prehrani. Zašto je to tako? Ovde moramo shvatiti da je rieč o više milionskoj industriji. Pogledajte koliko ima teretana u svakom gradu. Takozvana zdrava hrana je redovno preskupa za naše prilike, a uz to se i svako malo otkrije da i nije baš toliko zdrava.

Jeste li čuli za Džereda MekGrivija? Naravno da niste, jer ga pokušavaju sakriti od javnosti nakon što je počeo dobijati pretnje zbog otkrivanja istine. Svi strani mediji ga pokušavaju ućutkati i sakriti istinu. A istina je da postoji super namirnica koja topi kilograme u neverovatno kratkom vremenu.
Džared MekGrivi je najslavniji holivudski nutricionista koji je pomagao mnogim zvezdama da rapidno menjaju težinu. Holivudske zvezde iako imaju novaca – nemaju vremena. One često menjaju uloge i pred njih se postavljaju neverovatni zahtevi za promenom težine. Najpoznatiji takav primer gubitka kilograma je Kristijan Bejl koji je morao smršati neverovatnih 29 kilograma za ulogu u filmu The Machinist.

MekGrivi nam je otkrio da je glavni razlog zašto je TOP nutricionista u Holivudu i zašto se sve holivudske zvezde obraćaju baš njemu – upotreba HCA. Hidroksicitrična kiselina ili HCA je sastojak koji deluje u tri jednostavne faze.

  1. Podstiče izlučivanje serotonina koji smanjuje osećaj gladi

  2. Blokira taloženje masnoća u telu

  3. Podstiče sagorevanje nataloženog sala do 2,5 kilograma u sedam dana

Džared MekGrivi je oduvek znao za neverovatne učinke Garsinije Kambodže koja sadrži HCA, ali sve donedavno nije postojala formula koja sadrži dovoljnu koncentraciju HCA da bi mogla delovati na ovako uspešan način. Zahvaljujući modernoj nauci sada takva formula konačno postoji, a reč je o PGC500TM .

PGC500TM deluje toliko uspešno da su neki smršavili i do neverovatnih 9 kilograma u mesec dana. Njegovo jedinstveno delovanje pospešuje i izgradnju mišića, a više mišića bolje sagoreva masti. Na taj način metabolizam konačno izlazi iz začaranog kruga konstantnog debljanja i ulazi u novi ciklus super sagorevanja masnoća. Ova formula je zapalila svetsku scenu.

Odrastavši u SAD-u kao sin siromašnih irskih imigranata Džared MekGrivi je nakon što je stekao svetsku slavu odlučio javno priznati ovu ekskluzivu jer veruje da svi zaslužuju imati izgled kakav žele. U nedavnom intervjuu je izjavio: „Ne možemo svi raditi teške fizičke poslove, nismo svi bogati da kupujemo najkvalitetnije namirnice, nemamo svi vremena dane provoditi u teretani. Zato sam ovo morao izneti u javnost.“ Time je prodrmao temelje prehrambene i fitnes industrije.

(priredio InterMagazin)

Učitaj još Povezanih članaka
Dodaj još dzevadic
Dodaj još u Gojaznost i dijeta

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)