Ova žena je umalo umrla zbog nečega što i vi možda radite svakodnevno! (VIDEO)

3 minuta čitanja
0
0
548

 

Kada je Odri Kop iz Kentakija primetila crvenilo i izbočinu na zglobu ruke, prvo je pomislila da je u pitanju ujed pauka i da nije ništa strašno. Međutim, nije mogla ni da sanja da će se nekoliko dana kasnije naći na ivici života – i to sve zbog jedne greške koju milioni žena prave svakodnevno.

Izlazeći iz kuće, Odri je na brzinu zavezala gumicu za kosu oko zgloba ruke, kao što većina žena inače radi. Jedini problem je u tome što je njena gumica bila ukrašena šljokicama – što na prvi pogled ne deluje kao veliki problem.

Gumica je prvo napravila malu ogrebotinu, a onda se na tom mestu pojavilo veliki crvenilo i izbočina. Otišla je kod doktora, koji joj je posavetovao da uzima antibiotike i rekao joj da verovatno nije u pitanju ništa ozbiljno.

Kada se sutradan probudila za otvorenom rupom na ruci, shvatila je da je u pitanju ipak nešto ozbiljnije. Otišla je kod drugog lekara, koji joj je objasnio da je bukvalno za nekoliko sati izbegla sepsu.

Infekcija je već zahvatila dobar deo ruke i došla do kosti, pa je Odri završila na ozbiljnoj operaciji. Sada je dobro, ali želi da upozori sve devojke da ne nose gumicu za kosu oko ruke – posebno ne ako ona sadrži neke šljokice.

Doktori savetuju da se gumice redovno peru i da se ne ostavljaju na ruci duži period, jer na taj način kroz malu ogrebotinu u krvotok mogu da uđu razne bakterije.

– Želim da obavestim ljude o ovome kako se nikome ne bi desilo nešto slično – napisala je Odri na svom Fejsbuku, uz sliku užasnih posledica.

Video sadrži uznemirujuće slike!

Izvor: wittyfeed.com, Foto: screenshot

Učitaj još Povezanih članaka
Dodaj još dzevadic
Dodaj još u Savjeti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)