Ako imate problema sa nesanicom, razdražljivosti i živcima, preporučujemo vam da redovno pijete ovaj čaj.

4 minuta čitanja
0
0
1,231
Ako imate problema sa nesanicom

Nesanica,nervoza,problemi sa živcima, je dijagnoza koja se može uspostaviti povelikom dijelu populacije svih zemalja nastalih od bivše nam Jugoslavije, pa i dalje.

A kako i nebi bila takva dijagnoza kad svaki dan morate razmišljati kako i čime da platite slijedeće račune.

Ovo se normalno odnosi na one poštene ljude koji se nisu blagovremeno učlanili u neku bandu (čitaj stranku). Oni učlanjeni su vakcinisani od navedenih problema, bar za sada.

Da bismo i vama, građanima koji pate od navedenih problema, olakšali tegobe,predlažemo vam recept koji  utiče baš na smirenje nervoze i uklanjanje nesanice.

Vjerovali ili ne, glavni sastojak ovog lijeka se redovno baca.

Ako imate problema sa nesanicom, razdražljivosti i živcima  napravite sebi ovaj lijek.

Kada ogulite jabuku, koru nemojte bacati nego je osušite jer će vam dobro doći kad god vam neko spomene obaveze koje morate da regulišete, da od nje napravite napitak za smirenje.

Svaki dan ubacite prstohvat korica od jabuka u vodu i napravite 2 šoljice čaja od njih. Korice kuhajte u vodi pet minuta. Svaku večer pred spavanje popijte dvije šoljice ovog čaja.

Čaj možete piti topao ili ohlađen, potpuno je svejedno a u njega po želji možete dodati i malo meda da vam bude ukusniji. Važno je da budete uporni i da čaj pijete što češće po mogućnosti svaki dan.

Čaj će vam pomoći kod svih problema vezanih za nerve i nesanicu.  On je istinski eliksir obnove zdravlja vaših živaca. Blagotvorno će djelovati i na  probleme sa živcima koji nisu samo duševne prirode nego i na one koji izazivaju fizičke bolesti izazvane upalama i oštećenjima živaca u različitim dijelovima tijela. Korištenjem čaja osjetit ćete vrlo brzo da postajete opušteni i smireni. Da lako zaspite te da se manje nervirate i prestajete biti razdražljivi.

Možete ga praviti od kora bilo koje vrste jabuka, samo obratite pažnju da jabuke nisu prskane hemikalijama.

Kada se jednom naviknete na ovaj napitak, on će vam doći kao odlična zamjena za kafu.

 

(Kucni-ljekar.com)

Učitaj još Povezanih članaka
Dodaj još dzevadic
Dodaj još u depresija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)