Samo jednu stvar je izbacila iz jelovnika i smršala trideset kilograma.

3 minuta čitanja
0
0
405
smršala-30-kilograma

Naime, ona je za pola godine smršala više od 30 kilograma i to zahvaljujući odluci da će iz svog jelovnika izbaciti hamburger.

“Toliko sam jela da sam postala debela, a onda je sva odeća počela da mi bude nelagodna. Nisam mogla da hodam normalno, a samopouzdanje mi je bilo na najnižem mogućem nivou”, rekla je Tili koja je dok nije smršala bila u potpunom psihičkom rastrojstvu.

Njena transformacija je postala interenet senzacija nakon što je podelila svoje slike na društvenim mrežama.

“Uhvatila sam sliku sa puštenim stomakom da me seća na šta sam ličila pre tretmana. To me je držalo na pravom putu, tako sam nastavila da mršam. Bila sam oduševljena kada sam videla koliko ljudi poštuje to što sam uradila. Prošlo je 36 nedelja od promene u mom životu i nikada više neću gledati u nazad. Nisam još uvek postigla moj pravi cilj, ali idem ka tome.”

“Bila sam na fakultetu samo šest meseci, onda sam otišla zbog posla sa suprugom, ali moja loša ishrana se nastavila. Jela sam burgere i grickalice četiri puta nedeljno i nikada nisam kuvala. Edvard i ja smo voleli da jedemo u restoranima, a ja bih uvek uzela i dezert. Ipak, sve je to iza mene, sada se zdravo hranim”, rekla je Tili, piše mirror.co.uk.

Tili je uspela da smrša uz pomoć programa koji joj je dat od jedne organizacije koja pomaže ljudima sa gojaznošću. Pa tako, ona sada za doručak jede voće i pije jogurt bez masnoće, užina su joj šargarepe ili salata, a grickalice voće, jogurt i fit čokoladicu, a onda preskoči na večeru kada jede karbonare koje su spremljene tako da imaju malo kalorija i masnoće.

haber.ba

Uncategorized

Učitaj još Povezanih članaka
Dodaj još dzevadic
Dodaj još u Gojaznost i dijeta

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)