Bez operacije, ove biljke će povećati vaš polni organ

5 minuta čitanja
0
0
15,672

Nova otkrića su pokazala da za povećanje muškog polnog organa više nije neophodna operacija, već da ovaj problem može da se reši i prirodnim putem.
Muškarci su često opterećeni veličinom svog polnog organa. Zapravo, što im je penis veći, to se oni osećaju bolje, snažnije i samouverenije. Svaki muškarac bi voleo da je njegov penis malo veći, bez obzira na to koliko je obdaren, piše „Daily Star“.

Studija univerziteta u Kentakiju, koja je obuhvatila čak 14.000 ispitanika, pokazala je da je čak 45% muškaraca nezadovoljno veličinom svog polnog organa. Zbog ovoga se neki muškarci odlučuju na operaciju, koja im vraća samopouzdanje. Međutim, postoje i prirodni lekovi koji mogu da vam omoguće da povećate svoj penis.

Pilule na bazi Ginko bilobe. Lišće Ginko bilobe se u kineskoj tradicionalnoj medicini koristi za povećenje memorije. U ovom slučaju, Ginko biloba deluje na povećanje prokrvljenosti penisa, što je jako dobro za muškarce sa lošom cirkulacijom.ginko-biloba

Naučnici sa univerziteta u Kaliforniji tvrde da je ginko najefikasnije prirodno sredstvo za pomoć muškarcima koji pate od erektivne disfunkcije prouzrokovane korišćenjem antidepresiva.
Cink. Cink je dobar, jer ubrzava procese zalečenja. U ovom slučaju, cink pomaže u stvaranju većeg broja spermatozoida, povećava nivo testosterona i reguliše funkciju prostate, a interesantno je da se prilikom svake ejakulacije izluči 5mg cinka iz tela.

Jedno istraživanje, koje je objavljeno u naučnom časopisu “Journal of Human Reproductive Sciences”, a koje je testirano na miševima, pokazuje da dodavanje cinka organizmu može da poveća veličinu penisa i da odloži ejakulaciju.

Krema sa argininom. Ova krema sadrži amino kiselinu arginin, koja širi krvne sudove i odaje osećaj većeg penisa. To se postiže tako što se u krvi oslobađa azot oksid koji širi krvne sudove i omogućava brži dotok krvi do polnog organa.

Lubenica. Lubenica ima određene osobine koje mogu da povećaju penis i da poboljšaju erekciju. Ova namirnica sadrži amino kiselinu citrulin, koja se u bubrezima pretvara u arginin. Ovo je još sveže i neistraženo otkriće, ali ništa ne može loše da vam se desi ako jedete lubenicu.

Međutim, renomirani plastični hirurg, dr Dejvid Alesi, kaže da ovi prirodni putevi povećanja penisa nisu uvek efikasni. On kaže da nije dokazano da pilule od ginko bilobe i različite kreme povećavaju muški polni organ, već da je kozmetička industrija iskoristila saznanje da mnogi muškarci žele da operišu penis i ponudila im alternativno rešenje.

(Srbijadanas.rs)

Učitaj još Povezanih članaka
Dodaj još dzevadic
Dodaj još u Savjeti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)